Kattints a képre!!

A futsal NB II. Keleti csoport harmadik fordulójában – péntek estére előrehozott mérkőzésén – a Nyírség együttese a Rubeola dunakeszi otthonában lépett pályára.

Szabolcsi Máté gólt szerzett – kapusként Fotó: Trifonov Éva

A hétfői „pontos” tápiószentmártoni túra után újabb hosszú portyát vállalt a Nyírség, amely az élvonalból kipottyant, az aktuális szezont idegenbeli vereséggel indított Rubeola ellen próbált újfent domborítani – meglehetősen karcsú létszámmal. Csak összehasonlításként, a hazaiak kilenc cserejátékossal gazdálkodhattak, míg a vendégek kispadja csaknem üres volt… Ami ki is ütközött a második félidőben, jóllehet a szünetben még ikszre álltak a felek, miközben Szabolcsi Máté, a látogatók kapusa is gólt szerzett. A végére azonban ötgólos diferencia állt az eredményjelzőn – a házigazdák javára.

Ugyanebben a bajnoki körben hétfőn rendezik a Csenger–MEAFC, illetve a Gyöngyös–Gyulaháza összecsapást.

Futsal: NB II., Keleti csoport: 3. forduló

Rubeola FC–Nyírség FC 8–3 (2–2)

Dunakeszi, v.: Czene-Joó, Fábián B. Nyírség: Szabolcsi M. – Pataki I., Lakatos T., Pekk T., Kovács L. Csere: Szabó D., Kósa M. Játékos-edző: Tóth Erik. Gól: Nehéz K. 2, Fellegi N. 2, Győrfi B., Nagy R., Oláh K., Nagy N., illetve Kovács L., Szabolcsi M., Pataki I.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .