Kattints a képre!!

Az NB III. Észak-keleti csoport hetedik fordulójában a Sényő-Carnifex hazai pályán fogadja a sereghajtó Gyöngyöst – vasárnap (kezdés: 16 óra).

A sötét mezes sényői csapat ezen a meccsen nem szeretne „elszállni” Fotó: kisvardafc

A szabolcsiak eddigi egyetlen győzelmüket még a nyitányon aratták, és bár legutóbb, a Kisvárda Master Good II elleni megyei összecsapáson sikerült pontot szerezni, nagyjából úgy gondolhatják: most már aztán tényleg… Mármint le kell gyűrni a hevesieket, akik ez idáig valamennyi fellépésüket elbukták.

– Másfél hete nem játszottunk, de az edzések során, illetve az elmúlt két bajnokin biztató fejleményeket tapasztaltunk – taglalta Fiumei Viktor, a sényői edzőpáros tagja, aki Imrő Lászlóval közösen irányítja az együttest. – Reméljük, mindez most már győzelemmel fog párosulni, mindenképpen szeretnénk megszerezni a három pontot.

A tabellán harmadik Kisvárda Master Good II – a tizedik helyen álló – diósgyőri „fakó” elleni hazai (kezdés: vasárnap, 11 óra) mérkőzéssel folytatja szereplését.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .