Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport ötödik fordulójának nyitómérkőzését játszották rendhagyó időpontban – péntek kora délután. A két mindeddig pont nélküli csapat találkozóján az újonc Filo SE megszerezte első bajnoki győzelmét, miután a második félidőben mutatott gólerős teljesítménnyel felülmúlta a sereghajtó Kálmánházát.

A fehér mezes Filo csapatának sikerült a nagy dobás, első bajnoki győzelmét aratta Fotó: Ragányi Mihály

Megyei II. osztály, Pannónia Zrt. csoport: 5. forduló

Filo SE–Kálmánháza 7–1 (1–1)

Nyíregyháza, v.: Gáspár T. Filo SE: Sándor B. – Fábián T., Jászai A,, Karacs Á., Ignácz M. (László A.), Bodnár M., Bakk L. (Villás D.), Gerda Z. (Juhász D.), Vajda D., Szabó B. (Ménfői L.), Bodnár O. (Lengyel M.). Edző: Szabó Zoltán. Kálmánháza: Koroknai L. – Halastyák Á., Dávid G. (Palcsák L.), Tóth Z., Szabó Zs. (Blága T.), Kiss Z. (Raduly S.), Kotricz Z. (Takács J.), László Gy., Fekete B., Duan D., Korsoveczki M. Játékos-edző: Kotricz Zoltán. Gól: Fábián T. 2, Lengyel M. 2, Ignácz M., László A., Vajda D. (11-esbő), illetve Halastyák Á.

Szabó Zoltán: – Végre kinyílt a gólcsap, további sok sikert a Kálmánházának!

Kotricz Zoltán: – Ez a mérkőzés megmutatta, hogy óriási válság van nálunk. A játékosok csak a mezüket viszik fel a pályára, az is tény, hétről hétre nem bírjuk el a sok hiányzót. Ugyanakkor a pályán senki nem akar felelősséget vállalni, mindenki hangulatjátékossá válik, és csak annyit akar kiadni magából, ami kényelmes. Még az sem számít, hogy szégyenkezve kell lejönni a meccsek után. A Filo megérdemelten győzött, amihez gratulálunk, nekünk pedig át kell beszélni a jövőt!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .