Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport ötödik bajnoki fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A sárga-kék mezes szakolyi csapat – hosszú idő után – összecsap a szomszédvár, Balkánnyal Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport: 5. forduló (kezdés: 15 óra)

Péntek

Filo SE (13.)–Kálmánháza (14.)

Szabó Zoltán, a Filo SE edzője: – Tiszteljük az ellenfelet, de mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy megnyerjük a mérkőzést.

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Kiélezett mérkőzésre számítok, mivel mindkét csapat nagyon rosszul kezdte a bajnokságot. A mi esetünk nagyon bosszantó, mivel saját magunkat hoztuk ilyen helyzetbe a fegyelmezetlenségünkkel. A négy meccsen begyűjtött négy piros és több sárga lap erről tanúskodik. Szegény embert az ág is húzza, ezek mellé társultak a sérülések, munkahelyi elfoglaltságok. Biztos vagyok benne, hogy mindkét csapat, mikor, ha nem most alapon mindent meg akar tenni a győzelemért. Bár még időre van szükségünk, hogy kiegyenesedjünk, de reméljük, mi leszünk az a csapat, amely elindul felfelé a tabellán a meccs után. Köszönjük ellenfelünknek, hogy beleegyeztek a mérkőzés előrehozatalába, rendkívül sportszerű dolog ez tőlük.

(A mérkőzés 14 órakor kezdődik)

Szombat

Tiszalök (4.)–Encsencs (7.)

Magyar Gergely, a Tiszalök edzője: – A képlet nem túl bonyolult, be kellene rúgni a helyzeteket, akkor tudunk haladni.

Bíró Zsolt, az Encsencs edzője: – A csoport egyik legjobb csapatához látogatunk, éppen ezért nehéz mérkőzésre számítok, de ha a keretből mindenki úgy akarja a sikert, ahogy én, akkor talán még nyerhetünk is.

Herkules FC Nagykálló (8.)–Tiszavasvári (5.)

Herczku József, a Herkules FC Nagykálló edzője: – A sorsolásunk meglehetősen nehéz, egy újabb kemény ütközet vár ránk hazai pályán, az évek óta együtt játszó Tiszavasvári ellen kell bebizonyítani, hogy méltó helyünk van a megye kettőben. Otthon nem is lehet más célunk, mint a három pont megszerzése.

Szabó Zoltán, a Tiszavasvári edzője: – Újonc létére nagyon imponáló a vendéglátónk hazai mérlege. Saját akaratunkat szeretnénk érvényesíteni a pályán és a három ponttal gazdagodni.

Biri (6.)–Geszteréd (12.)

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Kezd a hozzáállás arra hasonlítani, amit látni szeretnék a csapattól, ha ezt tovább visszük, akkor szombaton is lesz minek örülni!

Szathmári József, a Geszteréd edzője: – Sajnos, elfogytunk… Próbálunk tisztességesen helyt állni!

(A mérkőzést Újfehértón rendezik)

Vasárnap

Balkány (10.)–Szakoly (1.)

Czine Máté, a Balkány edzője: – A hétvégén végre újra tudtunk pontot szerezni, ami nagyon jól jött a hatalmas zakót követően! Viszont most helyezéstől és formától független mérkőzés következik. Egy olyan meccs, amelyen mindent félre kell tenni, hiszen a két szomszédvár találkozik. Szeretném megköszönni a szakolyi sportegyesületnek, hogy engedélyezik a pályájuk használatát! Tisztelettel és elszántsággal kell pályára lépnünk, mert nagyon jó, erős játékosok alkotják ellenfelünket. De nekünk most mindent meg kell tenni a pont vagy pontok gyűjtéséért! Egy igazi klasszikust idézek. „Nincs most más megoldás! Ha törik, ha szakad, ha kúszni-mászni kell mindenkinek…” Így készülünk mi is. Kúszni és másznunk kell!

Géczi Péter, a Szakoly edzője: – Hosszú idő után újra Balkány–Szakoly szomszédvári derbi lesz. Nekem volt már benne részem, igaz magasabb osztályban, de úgy gondolom, ez osztálytól, helyezéstől függetlenül most is egy pikáns mérkőzésnek ígérkezik. Egy dolog biztos: a pálya egyik csapatnak sem lesz ismeretlen.

(A mérkőzést Szakolyban rendezik)

Levelek (11.)–Rakamaz (2.)

Nagy Lajos, a Levelek edzője: – Zsinórban ötödször is élcsapattal játszunk, a bajnoki címre mindig esélyes Rakamaz az eddig egy pontot szerző Levelekhez látogat. Az elmúlt mérkőzéseinken nem „mostak” meg minket, bár ez sovány vigasz, az esélyek mégsem mellettünk szólnak. Készülünk tisztességesen, hiszen a csapatban bízó drukkereinkre is ráférne a sikerélmény.

Venczel Imre, a Rakamaz játékos-edzője: – Egy igazán jó csapat otthonába látogatunk, amely biztos vagyok benne, hogy idővel rohamos tempóban fog pontokat szerezni, bár remélem, még nem ezen a hétvégén kezdik…

Apagy (3.)–Nyírlugos (9.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Ismét hazai pályán vagyunk, aminek örülünk. A múlt héten egy jó csapatot sikerült legyőznünk, ez a megfelelő hozzáállásnak köszönhető. Ezt átmentve vasárnapra úgy gondolom, nem lehet problémánk. Ellenkező esetben – igen.

Sinka Márk, a Nyírlugos edzője: – Az Apagy egy nagyon masszív csapat, tele jó játékosokkal! De ha a fiaim kellő lelkesedéssel és akarattal, egymásért küzdenek, ahogy azt a múlt heti meccsen is tették, akkor bármi megtörténhet. Továbbra is azt gondolom, ha kapott gól nélkül le tudjuk hozni a meccset, nagy baj már nem lehet. Megpróbálunk „pontosan” hazatérni a hétvégén!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .