Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság hetedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Ha ennyien nem is lesznek, mindenesetre több jelentős érdeklődésre számot tartó meccset rendeznek a hétvégi fordulóban Fotó: sportal.blikk.hu

Nyír-Wetland megyei I. osztály: 7. forduló (kezdés: 15 óra)

Austria Juice-Vásárosnamény (6.)–Nagyecsed (12.)

Bardi Gábor, az Ausria Juice-Vásárosnamény edzője: – Nagyon szeretnénk itthon tartani a három pontot.

Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – Annyira rosszul kezdtünk, hogy épp itt az ideje pontot vagy pontokat szerezni, akár Naményban is, ahol én már csak tudom, hogy sosem volt könnyű pontot szerezni a vendégcsapatnak. Most egyben vannak Géczi Pistiék, de ideje már ellenfélként is találkozni egymással. Győzzön a jobb!

Nyírmeggyes (16.)–Tarpa (4.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Remélem a kényszerpihenő pozitív hatással lesz a csapat számára. Próbáltuk rendezni a dolgokat házon belül: kíváncsian várom milyen változás lesz a hozzáállásban és a teljesítményben.

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Nem lesz egyszerű feladatunk hétvégén, hiszen a hazai gárda rosszul kezdte a szezont, ezért is szükségük van minden egyes pontra. Mi ismét hasonló cipőben járunk, szeretnénk a múlt heti teljesítményünket feledtetni, jó játékkal és „pontos” eredménnyel.

Csenger (9.)–Nyírbátor (5.)

Juhász Ferenc, a Csenger edzője: – Készülünk becsülettel, viszont nem mondhatok mást, a tarpai bravúros pontszerzésnek akkor lesz igazán értéke, ha most hazai pályán behúzzuk ezt a meccset.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Ha a múlt heti teljesítményünket át tudjuk menteni erre a meccsre, akkor úgy gondolom, van keresnivalónk Csengerben.

Kótaj (15.)–Mándok (3.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Ismét nehéz feladat vár ránk, a mezőny pillanatnyilag egyik legjobb formát mutató csapata jön hozzánk. Ezzel együtt hazai pályán, a kótaji közönség támogatásával igyekszünk minél jobb teljesítményt nyújtani,

Kocsis János, a Mándok edzője: – Nyilván szeretnénk folytatni eredményes szereplésünket, de mindenképpen figyelmeztető, hogy a Kótaj két eddigi hazai meccsén hat gólt rúgott a mezőny első feléhez tartozó ellenfeleknek. Így nem számíthatunk egyszerű menetre, ugyanakkor a három pont megszerzéséért utazunk.

Vasárnap

Ibrány (14.)–Mátészalkai MTK (7.)

Kiss Péter, az Ibrány játékos-edzőpárosának tagja: – Tisztában vagyunk azzal, hogy egy jó erőkből álló Szalka látogat hozzánk, de hazai pályán mindent meg fogunk tenni a siker érdekében.

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Végre szeretnénk megszerezni az első idegenbeli győzelmünket, ami tudjuk, egy edzőváltáson átesett csapat ellen egyáltalán nem lesz egyszerű. De nekünk jelen helyzetben ezzel nem szabad foglalkozni, tenni kell a dolgunkat, lehetőleg minél jobban.

Újfehértó (8.)–Kemecse (2.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Egyelőre semmi nincs veszve, mert a szezon előtt kitűzött céljainkat még simán tudjuk teljesíteni. Nyilván ehhez most már győzelmekre van szükség. Hazai pályán eddig jól ment, de tisztában vagyunk azzal, hogy a Kemecse ellen a legjobb teljesítményünk kell és minimum az, hogy végre ne legyünk pechesek. A Kemecsét én mindig is sokra tartottam, mind a játékoskeretet illetően, mind pedig szakmailag. Jó mérkőzésre van kilátás.

Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – Kiváló körülmények között egy nagyon jó ellenféllel szemben lépünk pályára. Nagyobb nyomás fog helyeződni ránk a mérkőzés során, ha viszont megfelelően alkalmazkodunk és jól töltjük fel a területeket illetve gyorsabb, jobb döntések születnek az adott játékhelyzetben, akkor eredményesek lehetünk.

Nyírbéltek (13.)–Nagykálló (10.)

Tripsánszki János, a Nyírbéltek edzőpárosának tagja: – Számunkra nincs más elfogadható eredmény hétvégén csak a győzelem. Tudom, hogy a csapat képes rá! Ehhez viszont nem elég csak kimenni a pályára, száz százalékot kell nyújtani mindenkinek.

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Sajnos, a helyzetkihasználás még mindig nem az igazi, ha ebben tudunk fejlődni, akkor úgy gondolom, lesz sanszunk egy számunkra kedvező eredmény elérésére.

A Nyíregyháza Spartacus II–Kállósemjén mérkőzést október 11-én rendezik.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .