Kattints a képre!!

Horváth Erik, a Tiszaszalka kapusának szombati teljesítményétől kilengett a képzeletbeli osztályozókönyv: nem fért bele az egytől tízig terjedő skálába – tizenegyesre védett! Bár éppen büntetőt nem fogott, minden mást igen a Fehérgyarmat elleni idegenbeli, gól nélkül zárult bajnokin.

Horváth Erik bravúrt bravúrra halmozva tért vissza a kapuba – kapott gól nélkül Fotó: Karika István

Az ezen a poszton szemtelenül fiatalnak számító, tizennyolc éves hálóőr bedeszkázta a kaput: bravúrjai gól nélküli, meglepetésnek ható pontszerzéshez segítette az újonc brigádot, amely négy forduló után nyolcadik helyen táborozik a 3. csoportban. Ráadásul a sérülésből visszatért Horváth Eriknek ez volt a második bajnokija: előbb a Kocsord legyőzésekor (2-0), miként legutóbb sem kapott gólt!

– Izgultam, mint egy normális ember, de bíztam magamban és a képességeimben – árulta el a tiszaszalkai reménység. – Az első sikeres védésem után megjött az önbizalmam, ezért is ment remekül. Augusztus közepén „beütött” egy erősebb húzódás, emiatt három bajnokit, meg egy kupameccset kihagytam, egy hónap alatt sikerült felépülni, itt vagyok, teszem a dolgom. Nem gondoltam volna, hogy két meccset is sikerül lehozni nullára, viszont ez nem csak az én érdemem, hanem a teljes csapaté, amelyre büszke vagyok, mivel mindenki nagyot küzdött.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .