Kattints a képre!!

A megyei másodosztály 2. csoport ötödik bajnoki fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Egészségükre! Kozma József tevékeny részese volt a baktai csapat sikerkorszakának, ezúttal viszont gyulaházi színekben, ellenfélként tér vissza és találkozik Zámbori Zoltánnal, aki a hazaiakat erősíti Fotó: három határ hírei

Megyei II. osztály, 2. csoport: 5. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Baktalórántháza (4.)–Gyulaháza (3.)

Molnár Levente, a Baktalórántháza játékos-edzője: – Szeretnénk folytatni jó sorozatunkat. Ha a helyzetkihasználáson tudunk javítani, akkor győztesen hagyjuk el a pályát a jól felkészített Gyulaháza ellen.

Deák Béla, a Gyulaháza játékos-edzője: – Először is köszönjük a baktai vezetőknek, hogy hozzájárultak az időpont módosításhoz! Nagyon nehéz találkozóra számítok, ugyanis a Baktalórántháza az elmúlt hetekben rendkívül stabil csapattá érett, az utolsó három meccsén még gólt sem kapott jó nevű ellenfelekkel szemben. Kezd beérni Tojás haverom munkája, ettől függetlenül mint mindig, szombaton is győzelemre fogunk játszani. Szükségünk lesz a kreatív támadóink mellett a nagyon szervezett védekezésre is, hogy megfelelő hangulatot teremtsünk a lefújás utáni fiesztához.

Vasárnap

Záhony (9.)–Szabolcsveresmart (5.)

Gombkötő Sándor, a Záhony játékos-edzője: – Nem vagyok egy szent ember, de ha egyszer ki tudnánk állni komplett kerettel, elmotyognék egy imát. De ez sem hétvégén fog megtörténni, ettől függetlenül, bármilyen összeállításban megyünk ki, kutyakötelessége lesz mindenkinek mindent megtenni, hogy győztesen hagyjuk el a pályát a jól rajtoló vendégekkel szemben.

Bandor József, a Szabolcsveresmart játékos-edzője: – Rutinos csapathoz látogatunk, amelynek játékosainak – pályafutásuk ismeretében – kijár a tisztelet! Ennek tudatában készülünk, de a három pont megszerzéséért érkezünk.

Jéke (12.)–Tuzsér (10.)

Boda Tamás, a Jéke játékos-edzője: – A hétvégi játszópartnerünknek biztosan meghozta kedvét a múlt heti fényes diadal. Miért is ne pont egy héttel kapjon önbizalmat a Tuzsér, mielőtt hozzánk érkezik..?! Láttam, létszámbeli problémák sem sújtják és gondolom, ellenünk még az is feltámad, aki már el volt „temetve”. A fociban néha fontos a szerencsefaktor, mert a labda gömbölyű és bármi megtörténhet. Be kell látnunk, csak úgy van esélyünk minden meccsen, ha a kezdő tizenegyből nyolc-kilenc fő jó napot fog ki és a sors „sípja” is mellénk áll, amire eddig ritkán volt példa. Ezáltal semmi mást nem kívánok a csapatomnak a jó istentől, csak alázatot, fegyelmet és három javunkra ítélt büntetőt! Akkor talán úgy veszem, hogy kielégítette az egyesületünk számláját! Ki szeretnénk bújni a „szimpatikus vesztes” elnevezés alól, és otthon akarjuk tartani a három pontot.

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Szeretnénk továbbvinni a szombati győzelem lendületét Jékére is. Tisztában vagyunk azonban azzal, hogy nem lehet mindig minden olyan „kerek”, mint az elmúlt hétvégén. Ugyanolyan győzni akarással, mentalitással kell pályára lépnünk idegenben is, mit azt tettük itthon és ha meg tudjuk ismételni azt a lendületes, gólra törő játékot, védekezésben pedig még stabilabbak leszünk, akkor győztesen térhetünk haza idegenből is.

Nyíribrony (11.)–Vaja (2.)

Papp Tamás, a Nyíribrony edzője: – Hétvégén a csoport egyik legjobb csapata látogat hozzánk. A két klubnak merően eltérőek mind a lehetőségei, mind a céljai. Sokkal fegyelmezettebb játékot várok a csapattól, mint a múlt héten tettük. Nehéz a sorsolásunk, de egy bravúrral még teljesülhet, amit az első öt fordulóra reálisan terveztünk. Azt megígérhetem, hogy a csapat kilencven percig küzdeni fog, aztán, hogy ez mire lesz elég, majd meglátjuk.

Molnár István, a Vaja játékos-edzője: – Ibronyban mindig nehéz volt nyerni, de bízom a srácokban, hogy odateszik magukat, és az első közös mérkőzésünket megnyerjük.

Ladányi TC (13.)–Ajak (7.)

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Ha az előző mérkőzésen nyújtott elszántságot, akarást, hozzáállást meg tudjuk ismételni, a kínálkozó helyzeteket pedig végre be tudnánk rúgni, akkor itthon tarthatjuk a három pontot a jó erőkből álló Ajak ellen.

Barati István, az Ajak edzője: – A hazai pályán elhullajtott pontok még hiányozni fognak, ennek ellenére úgy érzem, jó úton járunk. Nagyon jól ismeri egymást a két csapat, szoros, kiélezett meccsre számítok, főleg azért mert a Ladány még nem nyert.

Újdombrád (5.)–Agnis-Gergelyiugornya (1.)

Balla János, az Újdombrád edzője: – Húzós másfél hét elé nézünk, de az ebben az időszakban esedékes három meccset szeretnénk maximális sikerrel zárni.

Balogh István, az Agnis-Gergelyiugornya elnökhelyettese: – A héten egy újabb mérföldkőhöz érkezünk a csapat életében, elkezdünk építeni az egyesület számára egy apartmant, ami a játékosok szabad idejének kulturális eltöltésére szolgál majd.

Fényeslitke (8.)–Pátroha (14.)

Tóth János, a Fényeslitke edzője: – Nagyon sportszerű Ajakot sikerült legyőzni legutóbb, játékosaim pedig talán már elhiszik, hogy ha dolgoznak, van eredmény. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok a Pátroha ellen, csapatként kell „működnünk”, és a hiba nem fér bele!

Lusánszki László, a Pátroha edzője: – A múlt héten, sajnos nem voltam jelen a mérkőzésen, úgyhogy nem is tudok erről mit mondani. Megyünk tovább, a jövő mindent eldönt…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .