Kattints a képre!!

Nem oda Buda! A törököktől visszafoglalt vár dicsőséges ostroma után lassan a Nagykállónál is megfogalmazódik: Budaházi Milánt nem adjuk!

Budaházi Milán kapuját zsinórban három bajnoki meccsen nem tudták bevenni Fotó: magánarchívum

A húsz éves kapus zsinórban három megye egyes bajnokit hozott le kapott gól nélkül: a Csenger (0–0), illetve a Nyírmeggyes ellen (0–1) megnyert idegenbeli fellépést követően legutóbb a Vásárosnamény sem tudta bevenni „ketrecét”. Az újonc – a tabellán tizedik – kállóiak egyébként is összesen hatszor kapituláltak a hat eddigi forduló során, ebből mindjárt a nyitányon a Mándok otthonában hármat „vételeztek” be. Az ominózus mérkőzés pikantériája, hogy nyár óta a hazaiakat erősíti bátyja, Budaházi Levente, akivel először került ellenfélként szembe. Ő sem tudott kibabrálni a tesóval…

– Na, még csak az hiányzott volna, még most is hallgatnám… – elmélkedett az abszolút focicsaládban felcseperedett Budaházi Milán, akinek édesapja is nevet szerzett a megyei berkekben. – Korábban soha nem játszottunk egymással szemben, ennek is eljött az ideje. A szezon elején úgy voltam vele, mivel a bennmaradásért hajtunk, nem mi vagyunk a favoritok, csak a pontszerzés sikerüljön bármi áron, próbáltam odatenni magam ennek érdekében. Ez amolyan plusz, hogy ilyen jól alakult. Nem mondok újat azzal, minden kapus vágya, hogy lehetőleg ne kapjon gólt, akkor már nem jár rosszul senki. Sokat számít, hogy Kállóban rendszeresen védek, meg aztán a fater minden meccsen ott van, és azért elég kritikus, éppen ezért nagy szó, hogy ő is gratulált, még dicsért is.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .