Kattints a képre!!

Szatmári csapatban egy Szabolcsi kapust sasoltak a népek, akinek nevét – a televíziós közvetítés jóvoltából – alighanem a fél ország eszébe véste a Nagyecsed–Ferencváros (0–8) Magyar Kupa-mérkőzésen nyújtott mutatványa után.

Szabolcsi Máté (jobbról) teljesítményével a ferencvárosi Pesics elismerését is kivívta Fotó: nso

A huszonkilenc éves hálóőr – bár hét gólt kapott, a nyolcadikat az őt váltó Sarkadi Zsolt kotorta ki a hálóból az összecsapás utolsó pillanataiban – látványos védésekkel babrált ki a Fradi-játékosokkal. Különösen a nem pepecselő Pesics, Besic duó elismerését vívta ki: bár mindketten betaláltak, mindazonáltal az ecsedi portás teljesítményét szemkontaktussal, pacsikkal díjazták. Amit Dejan Sztankovics, az FTC edzője sem hagyott szó nélkül…

– Sokan gratuláltak, a végén pedig Sztankovics odajött, azt mondta: „csatárgyilkos” vagyok, ez nyilván jól esik egy ilyen kaliberű embertől – árulta el Szabolcsi Máté, a Nagyecsed kapusa. – Belőttek rendesen, piszkosul elfáradtam, mert igyekeztem nagyon koncentrálni, most így sült el. Amúgy is húzós volt az egész hét: hétfőn futsaloztam, kedd, szerda, csütörtök edzés, pénteken még kispályáztam, közben minden a Fradi-meccs körül forgott. Azt hiszem, nevezhetjük életem mérkőzésének, abból a szempontból egészen bizonyosan, hogy ezt látták a legtöbben. Utána egy kis iszogatással vezettünk le, hétfőtől viszont ismét a dolgos hétköznapok következnek, és a bajnokságban kell helytállni, ahol van mit javítani.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .