Kattints a képre!!

Hétfő délben elkészítették a Magyar Kupa megyei selejtező – egyben Megyei Kupa – harmadik fordulójának sorsolását. A mérkőzéseket szeptember 27-én rendezik.

Elkészült a sorsolás Fotó: szabolcsfociinfo

Idevágó hír, hogy az előző körben a Fehérgyarmat „elcserélte” magát (a vonatkozó szabályban előírt öt helyett hat játékost cserélt…), így a megye kettes együttes hiába nyert 3-0-ra a Nyírgyulaj otthonában, a versenybizottsági döntés értelmében a harmadosztályú csapat folytathatja szereplését. Csak az érdekesség kedvéért: a gyulajiak a nyitófordulóban is játék nélkül mentek tovább, a Nyírtura ugyanis visszalépett a sorozattól – akárcsak a bajnoki küzdelmektől.

Fontos információ, hogy a továbbjutás valamennyi helyszínen egy mérkőzésen dől el: ha a kilencven perc után döntetlen az állás, akkor az alacsonyabb osztályú csapat jut tovább – azonos osztályú ellenfelek esetében tizenegyespárbaj dönt a továbbjutásról. Egyelőre nem ismert, hogy a megyei színeket mennyi egyesület képviselheti az országos főtáblán.

Magyar Kupa-selejtező: 3. forduló

Szeptember 27. (kezdés: 16 óra): Levelek (megyei II o.)–Mátészalkai MTK (megyei I o.), Pátroha (megyei II o.)–Csenger (megyei I o.), Baktalórántháza (megyei II o.)–Újdombrád (megyei II o.), Nyírgyulaj (megyei III o.)–Vámosoroszi (megyei II o.), Biri (megyei II o.)–Újfehértó (megyei I o.), Ibrány (megyei I o.)–Nyírbátor (megyei I o.), Agnis-Gergelyiugornya (megyei II o.)–Nagyecsed (megyei I o.), Nyírvasvári (megyei II o.)–Tarpa (megyei I o.)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .