Kattints a képre!!

Bajnoki cím a megye kettő Gémtech csoportban, országos főtáblára jutás a Magyar Kupában, hősies helytállás a Megyei Kupa-döntőben, mindezt megkoronázva gólkirály lett Dávid Róbert. A csengersimai csatár jószerivel mindent megnyert ebben a szezonban – ha mindehhez hozzáadjuk a Csenger-Beregvidék NB III-as futsal csapatában termelt gólokat, egészen lenyűgöző a statisztika.

Dávid Róbert (balról a második) igazán eredményes szezont „futott”: a bajnoki cím megszerzése gólkirálysággal párosult Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

A harminchárom éves futballista valamennyi fronton villantott: összesen hetvennyolc góllal zárta az idényt. Egyébként is patent pályafutásának mérlege: 365 tétmérkőzésen 455 alkalommal volt eredményes, és még hol a vége…

– Harmadszor lettem a gólkirály, egyébként pedig korábban a Dombráddal szintén sikerült duplázni, akkor is bajnokságot nyertünk mellette – árulta el Dávid Róbert. – A Simában másodszor jött össze, így a kitűzött célt maximálisan teljesítettem, sőt, mondhatni, ez volt a legjobb szezonom: csak három meccsen nem rúgtam gólt, amelyből egyet eltiltás miatt kihagytam. Természetesen köszönöm a csapattársaknak, hogy elértem ezt a címet, nélkülük nem ment volna. Annak idején ezért jöttem ide, hogy bajnokcsapat tagja lehessek, fokozatosan léptünk előre, idővel abszolút összeálltunk, és már tavaly is balszerencsésen csúsztunk le az első helyről. Utólag belegondolva, talán így volt megírva, mert elképzelhető, hogy akkor ez a szezon nem sikerült volna ennyire jól.

Megyei II. osztály, Gémtech csoport: a góllövőlista élmezőnye

42 gól: Dávid Róbert (Csengersima). 23 gól: Bodó Richárd (Tisztaberek), Szilágyi Gábor (Encsencs). 20 gól: Virág Dezső (Kocsord)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .