Kattints a képre!!

A nyári felkészülés ütemezésére való tekintettel ezúton tájékoztatjuk a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei egyesületeink vezetőit, edzőit a 2023/24-es megyei labdarúgó szezon tervezett rajtjairól.

Augusztusban vonulnak újra pályára a csapatok Fotó: Csutkai Csaba

A megyei I. osztály felnőtt és U19-es bajnokságok kezdődnének el a leghamarabb,  a 2023/2024-es szezon tervezett rajtja a 2023. augusztus 12-13-i hétvége. A megyei másodosztály felnőtt és U19 pontvadászatokban két héttel később, azaz augusztus 26-27-én indulna útjára a labda.

A megyei harmadosztály és a megyei utánpótlás bajnokságok rajtjai a beérkezett nevezések után kialakított csoportok létszámától függnek majd, amiről időben értesítve lesznek az érintett egyesületek.

A fiú U14-es 3/4 pályás pontvadászat és a legfiatalabb korosztályú U13-as, valamint a leány utánpótlás bajnokságok, illetve az öregfiúk küzdelmek előreláthatólag szeptember hónapban rajtolnak el.

A Magyar Kupa megyei selejtezőjeként is funkcionáló Megyei Kupa első fordulójának időpontja ugyan a nevező csapatok létszámától függ majd, de terveink szerint az első forduló játéknapja augusztus 23-nál (szerda) nem lesz hamarabb.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .