Kattints a képre!!

A legújabb infók szerint az amerikai titkosszolgálat egyik korábbi tisztségviselője felszólította az Egyesült Államokat, hogy hozzák nyilvánosságra a földönkívüliek létezéséről szóló bizonyítékot, mert állítása szerint a kormány „ép és részben sértetlen” idegen járműveket birtokol. Ennél kétségtelenül földhöz ragadtabb megállapítás, hogy a Nyírvasvári megye kettes egyesülete komoly teljesítményt „tett le az asztalra”.

A nyírvasvári felnőttcsapat bronzérmet szerzett Fotó: tudósítónktól

Konkrétan mindjárt két fronton: a „nagyok”, akárcsak a „kicsik” beékelődtek a közvetlen elitbe a Gémtech csoportban.

– Röviden és tömören összefoglalva egy sikertörténet a Nyírvasvári 2022/23-as idénye: a felnőttcsapat bronzérmes, az ifi megnyerte a bajnokságot! – szögezte le Paulik János, a Nyírvasvári elnöke-edzője. – Már tavaly nyáron érezhető volt, hogy jól sikerült megerősíteni a keretet, a bajnokság előtti finisben a Csaholy kiválásával még a Baráth testvérek is tudtak csatlakozni, ennek köszönhetően igencsak jól csengő nevekkel vághattunk neki a szezonnak. Konkrét cél akkor még nem volt, de titkon már mindenki emlegette a dobogót. „Féltávnál” fel is fértünk rá, és a télen érkezett új emberekkel már kimondtuk: szeretnénk érmet a nyakunkba! Az új év kezdetén magas edzésszám és létszám jellemezte a társaságot, az extra jó körülmények között megrendezett műfüves tornán is jól ment a játék! A tavaszi „hadjáratban” beszaladt ugyan egy-két nem várt pofon, de összességében teljesen reális erőviszonyokat rajzolt ki a végső tabella. Csapatunk kapta a legkevesebb gólt a csoportban, amely nálam az alap… A szezon során pályára lépett csapatunk átlagéletkora 24,1 év, tehát bőven van még potenciál a srácokban. Itt szeretnék külön gratulálni a bajnoki címet szerzett ificsapatunknak és edzőjüknek, Vonza Ferikének! Nagyon büszkék vagyunk rájuk, és tervezünk velük a jövőben. Annál is inkább, mert többen is járnak „hozzánk” is edzeni, és bemutatkoztak már a felnőttben. A jövő!? Egyértelmű! Egy tőlem sokkal magasabban jegyzett sportvezető nyilatkozott a napokban az egyik országos napilapban, és közétett egy ókori római filozófus, bizonyos Seneca idézetet. Így hangzik: „Semmilyen szél nem kedvez annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart.” Azt gondolom mi tudtuk és továbbra is tudjuk, merre tartunk!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .