Kattints a képre!!

Két bajnoki cím után egy ezüstérem: nem rossz egy olyan megye kettes egylettől, mint a Gergelyiugornya, amely évekkel ezelőtt poraiból támadt fel. Erre talán még a Tisza-híd lábánál megbújó Katica presszóban is koccintottak…

A gergelyiugornyai csapat ismét érmet szerzett – soha rosszabbat Fotó: három határ hírei

A Nyírerdő csoport minap lecsengett idényében második helyen záró beregiek kupafronton is vitézkedtek, bár az országos főtáblára nem sikerült felverekedni magukat, hajszállal csúsztak le erről, irigylésre méltón népes szurkolótáboruk tagjai nem dőltek a kardjukba, szemükben a „szerethető csapat” – olykor lejáratott kitétel – itt vastagon ül.

– Sajnos, az őszi és a tavaszi szezont is rosszul kezdtük, ennek tudható be, hogy nem sikerült megvédeni a bajnoki címünket – vélekedett Balogh István, alias Kenyér a Gergelyiugornya elnökhelyettese. – Az igazat megvallva a negyedik fordulóban a Tiszakanyár elleni meccset úgy kezdtük, hogy az utolsó helyen álltunk a tabellán, ha ezt figyelembe vesszük, akkor nem lehetünk elégedetlenek az ezüstéremmel. Tavasszal hat-hét hiányzóval álltunk ki több mérkőzésen is, amit néha elbírt a csapat, de például az újdombrádi rangadón, és a Biri elleni kupameccsen már nem tudtuk pótolni őket. Nyáron megpróbáljuk a csapatot megerősíteni, három-négy fiatal játékos igazolását tervezem, meglátjuk, mi valósul meg belőle. Lesznek távozók is, vannak, akik után megye egyből is érdeklődnek. De ez a nyári átigazolási időszakban természetes. Hétvégén egy nagy városi sportnap keretein belül megünnepeljük a bajnoki ezüstérmet is, remélem több száz résztvevő jelenlétében.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .