Kattints a képre!!

A száraz tény: az NB III-as osztályozó első mérkőzésén a Kállósemjén 8–3-as vereséget szenvedett a Budapest-bajnokság második helyezettje, a REAC otthonában. A vasárnapi hazai visszavágó sem ígérkezik egyszerű mutatványnak…

A kék mezes Kállósemjén a visszavágón javítana a REAC ellen Fotó: tudósítónktól

Annyi bizonyos, a „mieink” mintha el lennének átkozva az újkori osztályozókon: eleddig rendre belehúztak, kivétel nélkül erős együttesek keresztezték útjukat. Egyedül a Sényő-Carnifex váltott osztályt, amely 2017-ben játék nélkül lépett feljebb. Előtte és utána az Ibrány, a Tarpa, tavaly pedig a Nyíregyháza Spartacus II. is elvérzett a párharcok során. Most lehet azon sopánkodni, hogy „beáraztak” a megyei bajnokságunkat, egyet azonban ne felejtsünk: mint ahogy a többiek, a Semjén is a szabolcs-szatmár-beregi színeket képviseli, ha a csapatot kritizálják – „magunkról” állítunk ki bizonyítványt. Elvégre ők nyerték a bajnokságot, tehát ők voltak a legjobbak!

– Jobbak voltak, ezt el kell ismerni – szögezte le Ovszijenko Volodimir, vagyis Öcsi, a Kállósemjén játékos-edzője. – A REAC fiatal, dinamikus csapat: felkészültünk a meccsre, de olyan hibákat követtünk, amire pedig felhívtam a figyelmet. Hozzáteszem, ilyen iramú mérkőzést, ilyen játéktudású ellenféllel a megyei bajnokságban nem játszottunk, a nyolc kapott gólból hat ziccerből született. Ezzel együtt ugyanazt tudom mondani, mint korábban: le a kalappal a srácok előtt, akik minden egyes nap reggeltől estig dolgoznak, így is mindent megtettek a pályán, ami most ennyire volt elég. Azt sajnálhatjuk, hogy három gólt szereztünk idegenben, és akadtak még további lehetőségek, mégis rosszul alakult a találkozó. Természetesen hazai pályán próbálunk javítani, szurkolótáborunk megérdemli, hogy itthon jó eredményt érjünk el.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .