Kattints a képre!!

Szűk egy héttel a megyei első osztályú bajnokság befejezése után bejelentette erősítésként érkezett új játékosait a Mátészalkai MTK. Mégpedig egyszerre négyet – közülük hárman az NB III-ban edződtek!

Az új szalkai szerzemények (balról jobbra): Szőlősi Patrik, Fenyőfalvi Dávid, Toldi András és Bodó Gábor Fotó: tudósítónktól

Az évadot a negyedik helyen záró szatmáriak színeiben folytatja pályafutását Bodó Gábor: a harminckét éves hátvéd – mint ismert – 2017 januárja óta erősítette az előbb a feljutást kiharcoló, majd azóta is az NB III-ban szereplő Sényő-Carnifexet, amellyel az Amatőr Kupát is elhódította. Toldi András ugyancsak a harmadik vonalban érdekelt egyesület tagjaként lépett pályára az előző két idényben, a jövőben pedig a huszonhét éves támadó is a Szalka kötelékében futballozik. A friss szerzemény a 2018/19-es évadban – a Baktalórántháza játékosaként – a megye egy bajnoki gólkirálya volt, majd az NB III-as Tállya, illetve a Mándok szerelését viselte, utóbbi csapatban huszonöt gólt szerzett.  Szintén a sényői kerethez tartozott eddig Fenyőfalvi Dávid: a huszonkét éves védőként és középpályásként egyaránt bevethető labdarúgó négy szezont követően választotta az MMTK-t. Immár mátészalkai lakosként csatlakozik Szőlősi Patrik, aki – a borsodi bajnok, jelenleg az NB III-as osztályozón a feljutásért küzdő – Cigánd, míg korábban az Ibrány sorait acélosította. Nem mellesleg a szélsőhátvéd a Tisza-partiaknál együtt dolgozott Kiss Tamás edzővel, akivel tehát ismét munkakapcsolatba kerül.

Valamennyien hétfő este kötelezték el magukat az egyesülethez.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .