Kattints a képre!!

Vágjunk a közepébe! Csikós Zsolt, a Kótaj huszonkét éves kapusa az utolsó, Szakoly elleni perdöntő mérkőzésen két tizenegyes hárításával oroszlánrészt vállalt a bajnoki cím megkaparintásából.

Csikós Zsolt két tizenegyest is megfogott, a Kótaj pedig bajnok lett Fotó: tudósítónktól

A megye kettő Pannónia Zrt. csoportban ugyebár a zárókörben dőlt el az aranyérem sorsa: az élen nyomuló kótaji csapatnak a tabellán harmadik Szakoly otthonában volt jelenése, miközben – az azonos pontszámmal rendelkező – második Nagykálló hazai pályán játszott, és mint kiderült nyert az Apagy ellen. Summa summarum, bakizni nem lehetett, és a listavezető „jól mondta fel a leckét”, az ifjú hálóőr, Csiki hathatós közreműködésével.

– Álmomban sem gondoltam, hogy ezen a sorsdöntő meccsen két tizit sikerül kivédeni, némi szerencsével – mondta egy szuszra Csikós Zsolt, a 4-2-es kótaji győzelemmel végződött fellépés egyértelmű főszereplője. Nem mellesleg egy kivétellel valamennyi bajnokin ő állt a kapuban, és a legkevesebb gólt (szám szerint tizenötöt…) kapta a teljes mezőnyben. – Borzasztóan örültem, de ki nem örülne a helyemben? Őszintén szólva, az elsőnél csak tippeltem, a másodiknál pedig éreztem is, hogy hová fog jönni a labda: amúgy messze nem vagyok egy tizenegyesölő típus, de most dolgozott bennem az adrenalin, hogy nagy szükség van a bravúrra. Hát, igen, a vége… Mindenki gratulált, mert másként is alakulhatott volna, ha bemegy a két büntető. Nagyon sokáig ünnepeltünk közösen, utána egy spontán házibuliban reggelig nyomtuk, igaz, vékonyabb létszámban. Boldogok voltunk, ezért megérte dolgozni és mivel tősgyökeres kótaji vagyok, jó lenne kipróbálni magam a megye egyben.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .