Kattints a képre!!

Nem ért még véget teljesen a megyei fociszezon, jóllehet már csak a harmadosztály Szamos csoportban rendeznek mérkőzéseket – itt viszont a hajrára élesedett ki igazán a bajnoki címért vívott küzdelem.

A kék mezes kisari csapat a Túristvándi legyőzésével közel került a bajnok cím megszerzéséhez Fotó: Tukacs Nikus

Ráadásul a forgatókönyvet, mint ha Hollywoodban írták volna, a huszonkilencedik forduló szombati programjában az első négy helyezett éppen egymással tusakodott, mégpedig olyan leosztásban, hogy az éllovas – az érintettekből egyedüliként utolsó mérkőzését játszó – Tunyogmatolcs a negyedik Méhteleket fogadta, míg a tabellán második, otthon fellépő Kisar a harmadik Túristvándival találkozott. Utóbbi összecsapáson magasabb szinten is megirigyelhető körülmények, meglehetősen szép számú nézősereg adta a körítést, és hát a vérbeli amatőr futballcsata dúlt: 11-es gyanús szituációkkal, gólokkal, lapokkal (csak sárgából volt kilenc…) színesítve…  Rangadó volt, na! Tukacs László, a vendégek edzője mindjárt a meccs elején olyannyira felhúzta magát, hogy a kispadról kiállították, akinek a Himalája megmászása után sem lett volna magasabb a pulzusa…

A gólokat főként a kisariak szerezték, az istvándiak pedig kapuvasat is megdöngették, ezzel együtt soha rosszabb meccset. Ami pedig a bajnoki cím sorsát illeti, az utolsó fordulóra maradt döntés, mivel mindeközben a Matolcs is nyerni tudott a Méhtelekkel szemben. Mindez azt jelenti, az egyelőre második Kisarnak győzni kell a zárókörben a Tiszakóród elleni idegenbeli mérkőzésen, ebben az esetben bearanyozza szereplését, minden más esetben a szabadnapos Matolcs végez a táblázat élén.

Megyei III. osztály, Szamos csoport: 29. forduló

Kisar–Túristvándi 5–1 (2–0)

Kisar, 182 néző, v.: Oláh G. Kisar: Koncz T. (Samu F.) – Kacsó R., Samu M., Lakatos R. (Móré Sz.), Siti F. (Varga R.), Lakatos B. (Rohulia), Orsolyák Á., Csákányóczki T., Gacsó D. (Harbula B.), Bornemisza I. (Varga Z.), Lakatos F. (Lakatos D.). Játékos-edző: Siti Ferenc. Túristvándi: Somogyi I. (Fekete A.) – Aranyos Cs., Mező A., Botos Cs., Hajdu J. (Petőh T.), Paragh M. (György D.), Horváth R., Ország L., Faggyas M. (Póti Gy.), Kóczé Sz., Mursa R. Edző: Lakatos Ernő, Tukacs László. Gól: Kacsó R., Bornemisza I., Lakatos F., Orsolyák Á., Harbula B., illetve Mező A.

Siti Ferenc: – Igazából azért lett éles ez a meccs, mert a tavasz nem úgy alakult, ahogy terveztük. Azt gondolom, ma a tudásunk nyolcvan százalékát adtuk ki, de ez legyen a legrosszabb mérkőzésünk. Szeretnénk feljebb lépni, így az utolsó meccset be kell húzni!

Tukacs László: – Úgy gondolom, korrektebb játékvezetést érdemelt volna ez a mérkőzés, amit egy-két kifejezéssel szóvá is tettem, de a lefújás után összeölelkezve váltunk el Oláh Gusztival. Ettől függetlenül a Kisar megérdemelten nyert, gratulálok Siti Feri barátomnak. Most már biztosan a harmadik helyen végzünk, így kilenc év után szerzünk újra érmet, úgyhogy elégedett vagyok. Boldog születésnapot kívánok Lakatos Ernő elnökünknek, edzőtársamnak, és kisari jó barátomnak, Varga Ricsinek!

További eredmény: Tunyogmatolcs–Méhtelek 3–2 (1–0). Az élcsoport állása: 1. Tunyogmatolcs 65 pont, 2. Kisar 62, 3. Túristvándi 58, 4. Méhtelek 51

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .