Kattints a képre!!

A megyei első osztályú bajnokság finisében elejtett félmondatokból már sejteni lehetett, hogy a balkányi együttesnél nem minden kerek…

Mirgai László továbbra is labda bűvöletében él, bár elköszönt a Balkánytól Fotó: tudósítónktól

A tabellán tizennegyedik helyet megcsípő csapat annak rendje és módja szerint befejezte az idényt, időközben viszont eldőlt, Mirgai László edző biztosan távozik a kispadról, és alighanem további változások történnek.

– Két éve, amióta ismét átvettem a csapatot, mindannyiszor a bennmaradás kiharcolása volt a cél – jelezte búcsúzásképpen Mirgai László. – Majd jött a gazdasági válság, így nekünk is kevesebből kellett gazdálkodni, és Obsitos Norbert elnök úrral abban maradtunk, hogy a következő szezontól új irányvonalon indul el az egyesület, helyi fiatalokra építve nagyobb teret kap a helyi utánpótlás nevelés, ha pedig időm engedi, amiben tudok, én is besegítek. Nagyon nehéz volt meghozni ezt a döntést, mivel Balkány a második otthonom, soha nem szóltak bele a munkámba, hagytak dolgozni, ahol mindig megkaptam a szeretetet, a tiszteletet az emberektől, a szurkolóktól, ezért mindig próbáltam kihozni a legtöbbet, amit a körülmények engedtek. Pálosi László polgármester úrnak, Oláh János alpolgármester úrnak ugyancsak köszönök mindent, tisztában vagyok vele, ebben a gazdasági helyzetben nekik sincs könnyű dolguk. Remélem, az új pálya átadásán találkozunk, és ha az Isten is úgy akarja, egyszer majd talán újra lehet nagy célokért küzdeni Balkányban.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .