Kattints a képre!!

Egyes vélekedések szerint az eddigi legjobb Megyei Kupa-döntőt játszották szerdán Kisvárdán, de, hogy az eddigi talán legizgalmasabbat, az szinte hótziher.

A szurkolók is kitettek magukért Fotó: Csutkai Csaba

Előzetesen hallottam olyan vélekedést, a megye egyes Tarpa rúg egy ötöst a másodosztályú Csengersimának, oszt jó napot. Hát, nem egészen így alakult… A simaiak becsületesen beleálltak a meccsbe, bár az első tíz percben érezhetően megfogta őket a közeg, az eddig soha nem tapasztalt miliő. Persze, jártak így már mások is korábban. A beregiek 3-2-re nyertek, övék a kupa, de senkinek nem kell lesütött fejjel járni a finálé után.

A pályán elmaradt a meglepetés, annál kellemesebb látvány volt, hogy a megnyitott szektorok csaknem teljesen megteltek, Mert ugye megint akadtak szkeptikusok (ilyenek mindig akadnak…), akik azt jövendölték, kevesen lesznek… Ehhez képest többen eljöttek, mint tavaly, holott az akkori Nagyecsed-Újfehértó parti eleve színvonalasnak ígérkezett. Ennél többen egyszer, még az Ibrány-Nagyhalász kupadöntőn tették tiszteletüket, amelyet még az időközben lebontott régi nyíregyházi stadionban rendeztek. Na de az egy eleve ütős párharc, ugyebár.

És nem sok olyan – az egész országra kivetítve – esemény akadhat az amatőr szférában, ahol Sándor István, vagy éppen Csank János kaliberű szakemberek figyelik a helyszínen a pályán történteket. Urambocsá, még izgulnak is…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .