Kattints a képre!!

Két szereplősre szűkült a bajnoki cím megszerzéséért vívott küzdelem a megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoportban: a vasárnapi zárófordulóban dől el, hogy a Kótaj vagy a Nagykálló lesz a befutó.

A szakvezetők nagyon készülnek az utolsó fordulóra, ami után bevonják a hálót Fotómontázs: Kupeczné Czirják Ildikó

A listavezető Kótaj, akárcsak a második helyezett Nagykálló egyaránt ötvenhárom-ötvenhárom pontot gyűjtött. Noha a harmadik Szakoly hátránya csupán három egység két riválisával szemben, már nem végezhet az élen. Mivel a végső sorrendet – azonos pontszámnál – a több győzelem határozza meg, márpedig ebben a tekintetben teljesen egyformán áll a Kótaj és a Nagykálló, a gólkülönbség számíthat döntő tényezőnek. A kótajiak jóval jobban állnak ezen a téren, kereken harminc gól a különbség javukra, ebből adódóan a kállóiak csak akkor előzhetnek, ha a listavezető botlik. döntetlent játszik, netán vereséget szenved. A szakolyiak viszont már nem törhetnek a tabella tetejére, mert a győzelmek számában legfeljebb utolérhetik a két említett vetélytársat, gólkülönbségük pedig a legrosszabb a hármas összevetésben. De! Ők lehetnek – úgymond a „királycsinálók”, ugyanis az utolsó körben a Kótajt fogadják, miközben a Nagykálló a tabellán hatodik Apagy ellen lép színre hazai pályán. Az élet tehát nagy rendező: izgalmas párharcok döntenek az aranyérem sorsáról.

És persze, az sem elhanyagolható tényező, a három érintett egyesületből a Kótaj, valamint a Nagykálló rendelkezik érvényes amatőr licensszel, ami elengedhetetlen feltétele a feljutásnak.

Bajnoki állás:

  1. Kótaj       21 17  2  2  81-13  53
  2. Nagykálló 21 17  2  2  62-24  53
  3. Szakoly    21 16  2  3  75-41  50

Kattints a képre

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .