Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport huszonhatodik, bajnoki zárófordulójának mérkőzéseit rendezik vasárnap.

A bajnoki cím megszerzéséért sorsdöntő összecsapást vív a kótaji Nagy Dávid (piros mezben) Szakolyban: az ősszel még a vendégcsapatot erősítő Balogh Gyula (háttérben) pedig immár a házigazda színeiben lép pályára Fotó: szakolyse

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 26. forduló (kezdés: 17 óra)

Vasárnap

Tiszavasvári (4.)–Kálmánháza (9.)

Szabó Zoltán, a Tiszavasvári edzője: – Ennyi volt, mese volt, füle-farka benne volt. Szeretettel várjuk a Kálmánházát, mindenkinek jó nyaralást kívánok!

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Két hét szünet után érkeztünk el az utolsó bajnoki fordulónkhoz. Meglátjuk, milyen hatással volt ez ránk, nem igazán örültem ennek most. Sajnos, egyéb elfoglaltságaim miatt én sem tudok a csapattal lenni, de bízom benne, hogy a srácok jó mérkőzéssel búcsúznak a szezontól. Szeretnénk néhány ifistának is lehetőséget biztosítani ezen a meccsen.

Rakamaz (11.)–Tiszalök (5.)

Madalina György, a Rakamaz edzője: – Ha a Tiszalökben szereplő rakamazi futballisták, Galambosi, Cseh Kristóf, vagy Venczel Imi a Rakamazban játszanának, akkor valószínűleg mi nyernénk. Engem viszont sokkal jobban foglalkoztat a csapat és a saját jövőm, nem szeretnék még egy ilyen szezont átélni, mint amilyen ez volt. Ehhez arra lenne szükség, hogy létszámban és minőségben átalakuljon a keret.

Magyar Gergely, a Tiszalök edzője: – Tét nélküli mérkőzésen természetesen győzelemmel szeretnénk zárni a szezont.

Nagykálló (2.)–Apagy (6.)

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Hazai pályán győzelemmel szeretnénk zárni a szezont, aztán meglátjuk…

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Nem semmi vége lesz a bajnokságnak, minden a végén dől el. Ősszel gólgazdag mérkőzést játszottunk, remélem most is hasonló lesz a hozzáállás, mint akkor és ahogy szerdán. Készülünk a vasárnapra, szeretnénk szép eredménnyel zárni.

Nyírlugos (8.)–Levelek (7.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Szépen szeretnénk búcsúzni a bajnokságtól, bízom a fiúkban, hogy győztesen vonulunk le a pályáról.

Marincsák Roland, a Levelek játékos-edzője: – A Lugos tavasszal jól szerepel, ezért remélem ebből egy színvonalas mérkőzés is kikerekedhet vasárnap, amelynek a végén mi tudunk majd örülni.

Szakoly (3.)–Kótaj (1.)

Géczi Péter, a Szakoly játékos-edzője: – Az elmúlt fordulóban a Kótaj és a Nagykálló is nyerte a mérkőzését, így nagy valószínűséggel a harmadik helyen zárjuk a szezont, de ennek ellenére hazai pályán győzelemmel szeretnénk búcsúzni szurkolóinktól.

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Köszönök mindent a csapat nevében a kótaji önkormányzatnak, szponzoroknak, vezetőnek, lelkes, kitartó szurkolóinknak. Készülünk a hétvégi utolsó fellépésre, amelyen a bajnok cím megszerzése a tét.

A 17. fordulóból elhalasztott mérkőzés

Biri (10.)–Geszteréd (12.)

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Furcsa egy tavaszi szezonunk volt, ennyi sérültünk évek alatt nem szokott lenni, ráadásul hat hazai meccsünket hét helyen játszottuk… Köszönjük mindenkinek. aki pályát biztosított számunkra, azoknak pláne, akik szívesen is láttak minket! A bajnokságot pedig remélem, hogy nem csak én, hanem a játékosok is szeretnék győzelemmel zárni!

Szathmári József, a Geszteréd edzője: – Mit mondjak? Megpróbálunk szépen búcsúzni a bajnokságtól, és reméljük, őszre sok minden megváltozik…

(A mérkőzést Geszteréden rendezik, kezdés: 16 óra)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .