Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztály szombati utolsó fordulója előtt egyszerűsödött a képlet, mármint, ami bajnoki címért folytatott küzdelmet illeti.

Óriási lehetőség előtt áll a kállósemjéni csapat Fotó: Három határ hírei

Az elmúlt hétvégén előző Kállósemjén – saját szempontjából természetesen – mondhatni a legjobbkor állt az élre. Ovszijenko Volodimir együttese két pont előnnyel vezet a második Újfehértóval szemben,  és csak” győznie kell hazai pályán a tabellán tizennegyedik Nyírmeggyes ellen, ebben az esetben régen látott bravúrt hajthat végre: újoncként megnyeri a bajnokságot! Hasonló tettre legutóbb a Balkány volt képes, amely a 2015/16-os szezonban végzett az első helyen a másodosztály – akkor még – Alukonstrukt csoportjában, majd azzal a lendülettel a következő évadban megszerezte az aranyérmet az „élvonalban!”

Amennyiben a Semjén döntetlent játszik, esélyt kaphat az Újfehértó, amely a tabellán negyedik Tarpát fogadja – Tégláson. A győzelmek számában ugyanis – ami azonos pontszámnál a sorrend legmeghatározóbb kritériuma – utoléri a Semjént, ilyenkor a gólkülönbség lép elő döntő tényezővé, ebben a tekintetben pedig teljesen egyformán állnak a felek. Azaz, a Semjén abszolút kezébe vette a sorsát, ha nyer, nincs miről beszélni – bajnok lesz. Sőt, akkor is, ha az Újfehértó nem tudja legyűrni a Tarpát. A záróforduló valamennyi mérkőzését szombaton, egy időben (kezdés: 17 óra) rendezik.

Bajnoki állás:

  1. Kállósemjén 27 19 5 3 68-19 62
  2. Újfehértó     27 18 6 3 60-11 60

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .