Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság harmincadik, zárófordulójának mérkőzéseit rendezik szombaton.

A zöld mezes nyírmeggyesi csapat igazán rázós feladat előtt áll: a bajnoki címre hajtó Kállósemjén otthonában próbál minél jobb eredményt elérni Fotó: Imre Mónika

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 30. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Újfehértó (2.)–Tarpa (4.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Eljött a bajnokság utolsó fordulója. Nyílván a múlt hét óta nagyon sok minden történt. Először is a csapat nevében mondhatom, rendkívül sajnáljuk, hogy ezzel a nagy eséllyel nem sikerült élni. Két dolog viszont biztos, ezek a játékosok a szezon előtt kitűzött célt biztosan teljesítették és az is, hogy az Újfehértó újra érmet fog szerezni a megyei első osztályban. Minden igazi Újfehértó-szurkolót, aki jóban-rosszban valóban a csapat mellett van, szeretnénk győzelemmel megajándékozni.

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – A szezon utolsó bajnoki mérkőzésére nincs semmi más kitűzött célunk, minthogy egy jó színvonalú meccset játszunk.

(A mérkőzést Tégláson rendezik)

Nyírbátor (9.)–Nagyecsed (11.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor edzője: – Az utolsó bajnoki fellépésen szeretnénk itthon begyűjteni a három pontot.

Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – A lehetőség a kezünkben van, hogy kozmetikázzunk a szezonunkon és egyszámjegyűvé tegyük a legvégét. Biztos vagyok benne, hogy a csapat mindent meg fog tenni ennek érdekében!

Kállósemjén (1.)–Nyírmeggyes (14.)

Ovszijenko Volodimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Maximálisan komolyan készülünk a Meggyes ellen, mindenki átérzi ennek a meccsnek jelentőségét. Mindenképpen csak a győzelem elfogadható számunkra, és mindent megteszünk azért, hogy a remélhetőleg szép számú semjéni szurkolótáborral együtt tudjunk ünnepelni.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Elérkeztünk a szezon utolsó mérkőzéséhez, ahol a legjobb csapat vár ránk, hisz a listavezetőhöz utazunk. A Semjént nagyon jó játékosok alkotják és minden tisztelet az övék, amit a szezon során letettek az asztalra, azonban nekünk is nagy szükségünk van a pontokra, mert nem tudjuk, mit hoz a jövő. Papíron a hazaiak az esélyesebbek, de bizakodó vagyok, mivel tavasszal egy-két csapatot már sikerült elkapni az élmezőnyből.

Ibrány (13.)–Austria Juice-Vásárosnamény (12.)

Kató István, az Ibrány edzője: – Nehéz szezon van mögöttünk, a bajnokságban és a Magyar Kupában többször kiénekelték a sajtot a szánkból. A kudarcok, a sok egygólos vereség megviselte a játékosokat, embert próbáló feladat volt hétről hétre, edzésről edzésre mentálisan és fizikálisan a lehető legjobb formában tartani őket. Ennek ellenére nagyon sok pozitív változást tapasztaltam nem csak idegenbeli, hanem a hazai teljesítményükön is. Tégláson bebiztosítottuk a bennmaradást, de edzői szemmel át tudom érezni az Újfehértó helyzetét is. Az utolsó mérkőzésünkön lehet, utoljára leszünk így együtt, mindenesetre győzelemmel szeretnénk búcsúzni. Köszönöm mindenkinek, aki ha csak egy jó szóval is, támogatott bennünket!

Bardi Gábor, a Vásárosnamény edzője: – Szeretnénk lehetőséget adni néhány olyan játékosnak, akik kevés szerephez jutottak, ettől függetlenül jó eredmény elérése törekszünk Ibrányban.

Kemecse (6.)–Nyíregyháza Spartacus II (3.)

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Ez az a mérkőzés, amelyről előre nem igazán szeretnék semmit mondani. Igazából előre nem tudunk lépni, és nagyon hátra sem tudunk esni, így a legjobb, ha talpon maradunk.

Burányi Tamás, a Nyíregyháza Spartacus II edzője: – Hiába játszottunk jól az utóbbi két meccsen, sajnos, nem sikerült nyerni, ahhoz, hogy ez hétvégén megvalósuljon, meg kell találni a góllövő cipőnket.

Nyírbéltek (7.)–Mátészalkai MTK (5.)

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Ez sem lesz egy sétagalopp, mert a végére nagyon elfogytunk, de hiszem, hogy a tizenhárom egészségesnek mondható játékos kiteszi szívét-lelkét a pályára, és szépen fogunk tudni búcsúzni ettől a szezontól.

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – A szezon utolsó mérkőzésére készülünk, természetesen szeretnénk szépen búcsúzni, a minket elkísérő szurkolóinkat megörvendeztetni.

Balkány (15.)–Mándok (8.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Hál’ istennek elérkezett az utolsó bajnoki mérkőzés, senkinek nem kívánok ilyen tavaszi szezont, mint amit átéltünk. Hogy mit remélhetek a csapattól és a három játékvezetőtől, azt csak a jó isten tudja. Kíváncsian várom én is a meccset.

Dancs Attila, a Mándok edzője: – Az elmúlt bajnoki meccsen a játék nagyon jó volt, viszont a győzelem hiányzott, amit ezúttal szeretnénk pótolni.

(A mérkőzést Szakolyban rendezik)

Szabadnapos: Csenger

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .