Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport huszonhatodik, bajnoki zárófordulójának mérkőzéseit rendezik vasárnap.

Neki nem ér véget a játék az utolsó fordulóval Fotó: Három határ hírei

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 26. forduló (kezdés: 17 óra)

Vasárnap

Szabolcsveresmart (13.)–Fényeslitke (11.)

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Remélem, össze tudunk szedni tizenegy embert, meg hát a litkei vezetőséggel megbeszéltem, hogy főzünk egy ütős halászlevet. Aztán meglátjuk, mi lesz…

Miskolczi Gábor, a Fényeslitke edzője: – A szezonzáró mérkőzésen felszabadult, jó játékot várok, a veresmarti barátainknak köszönjük a felajánlást, az Újdombrádnak pedig gratulálunk a bajnoki cím megszerzéséhez.

Gyulaháza (4.)–Agnis-Gergelyiugornya (2.)

Tóth Gábor, a Gyulaháza játékos-edzője: – Az utolsó hazai bajnoki mérkőzésen mi más is lehetne a cél, mint a három pont begyűjtése, még akkor is, ha egy nagyon felkészített és rutinos, magasabb osztályt is megjárt futballistákkal teletűzdelt Gergelyiugornya látogat hozzánk. Összességében eredményes tavaszi szezonon vagyunk túl, a télen kitűzött célokat teljesítettük, ezt egy hétvégi bravúrgyőzelemmel szeretnénk fokozni.

Balogh István, az Agnis-Gergelyiugornya elnökhelyettese: – Elérkeztünk a szezon utolsó mérkőzéséhez, amely tét nélküli már számunkra. Továbbra is sok a sérültünk, ha én lennék az edző a csapatnál, ami hangsúlyozok soha nem lesz, akkor azoknak adnék lehetőséget, akik kevesebbet játszottak tavasszal. De a döntés nem az enyém, ebben a szakmai kérdésben. Szóval, ha nyerünk, ez lesz a hab a tortán, ha nem, akkor sem fogok emiatt gyászruhába öltözni.

Pátroha (6.)–Tuzsér (10.)

Gombkötő Sándor, a Pátroha játékos-edzője: – Az elmúlt mérkőzésen különösebb probléma nem volt a játékkal csak az a fránya helyzetkihasználás, a kapu előtt folyamatosan rossz döntéseket hoztunk, aminek vereség lett a következménye. De biztos vagyok abban, hogy az utolsó meccsre a fiúk összeszedik utolsó erejüket és sikeresen tudunk búcsúzni ettől a szezontól.

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Az utolsó mérkőzésen megpróbálunk javítani, a nagyon gyengére sikeredett idegenbeli mérlegünkön és a minden jó, ha jó a vége alapon elfelejteni ezt az egész szezont!

Ajak (5.)–Baktalórántháza (7.)

Barati István, az Ajak edzője: – Meghatározó játékosok fognak hiányozni eltiltás miatt, ettől függetlenül győzelemmel szeretnénk befejezni a szezont.

Molnár Levente, a Baktalórántháza játékos-edzője: – Nagyon jó csapatnak tartom az Ajakot, annak ellenére, hogy meghatározó emberei hiányoznak, de mi a három pont megszerzésének reményében lépünk pályára. Úgy érzem, a srácok ennek érdekében mindent meg fognak tenni, mert az elmúlt mérkőzésekre visszatekintve, hajtunk, küzdünk, és még játékban is kiemelkedőt tudtunk nyújtani.

Vaja (3) –Újdombrád (1.)

Csorba Szabolcs, a Vaja játékos-edzője: – Először is gratulálok Balla Jánosnak és csapatának a bajnoki címhez! Viszont attól hogy nincs tétje, remélem mindkét csapat odateszi magát, zárjuk le a szezont egy jó mérkőzéssel!

Balla János, az Újdombrád edzője: – Remélem, a játékosok nem úgy gondolják, hogy befejeződött a bajnokság, igaz, alig várjuk már a végét, de kilencven percre még megpróbáljuk tavaszi önmagunkat idézni.

Záhony (8.)–Nyírkarász (12.)

Golyán Gergő, a Záhony szakosztályvezetője: – Mindenki várta már a bajnokság végét, a fiúk is, akárcsak én. Hazai pályán győzelemmel szeretnénk megörvendeztetni szurkolótáborunkat, mindkét csapatnak sok sikert, hajrá, Záhony!

Szabadnapos: Ladányi TC

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .