Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizennyolcadik fordulójában egy mérkőzést rendeztek szombaton.

Vérbeli szomszédvári rangadón találkozott a kék mezes tiszalöki és a tiszavasvári csapat Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály Pannónia Zrt. csoport: 18. forduló

Tiszalök-Tiszavasvári  4-4 (2-1)

Tiszalök, 250 néző, v.: Paráda R. Tiszalök: Palencsár Z. – Balogh S., Venczel I., Péntek A., Cseh K. (Urbán G.), Kiss R. (Lakatos K.), Tóth K. (Kiss T.), Gál N., Galambosi G. Edző: Magyar Gergely. Tiszavasvári: Jónás M. – Mészáros T., Makula A., Bolgár D., Tolnai T. (Szőnyi R.), Szolyka G., Bolega S., Balogh R. (Mátyási P.), Czifra Á. (Gyurján R.), Vadász D. (Czifra L.), Ésik Z. (Lengyel Á.). Edző: Szabó Zoltán. Gól: Gál N., Venczel I., Galambosi G., Cseh K., illetve Makula A., Mészáros T., Ésik Z., Vadász D. Ifi: 3-8. Kiállítva: Makula A., Szabó Z. (kispadról).

Magyar Gergely: – Nem is tudom, mit mondjak… Négy-kettő után elhittük, hogy megvan a meccs. Sajnos, ez rajtunk múlt, hogy a három pont nem lett meg. Gratulálok a Vasvárinak, nagyot küzdött. További sok sikert a vendégeknek.

Szabó Zoltán: – Ez egy igazi szomszédvári rangadó volt. Minden előfordult, ami előfordulhat egy mérkőzésen, kivéve a büntető.  Hat gólt rúgtunk mégis csak négy gólt könyvelnek be nekünk. Gratulálok a pontszerzéshez a csapatomnak – tíz emberrel is! További sok sikert a Tiszalöknek.

Katints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .