Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizennyolcadik fordulójában egy mérkőzést rendeztek szombaton.

Csúcsforgalom a zöld mezes tuzséri csapat kapuja előtt a Fényeslitke elleni bajnokin Fotó: Lakatos Krisztina

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 18. forduló

Tuzsér–Fényeslitke 1–2 (0–0)

Tuzsér, 183 néző, v.: Kovács I. Z. Tuzsér: Csuka M. – Pásztor S., Révész B., Iván A., Vantyuch B., Fábián I. (Jónás M.), Balogh Zs. (Kovács I.), Czap L., Lakatos P. (Orgován K.), Boda R. (Iván E.), Nagy A. (Sajtos R.). Edző: Szabó István. Fényeslitke: Juhász B. – Rusznák S., Takács R. (Lengyel A.), Fodor G., Kovács D. (Miskolczi G.), Miczák M., Hegedűs M., Miskolczi Á., Nagy M., Arnóczki Sz., Tóth T. (Szarvas G.). Edző: Minyin Vitalij. Gól: Iván A., illetve Rusznák S., Fodor G.

Szabó István: – Az első félidőben rendkívül pontatlanul és gyengén futballoztunk a nagy akarással, harcosan játszó vendégekkel szemben. A szünet után a gyorsan kapott két gólra még sikerült válaszolni, de hiába játszottunk az utolsó huszonöt percben megfelelő hozzáállással, a görcsös akarás nem eredményezett egyenlítést. Gratulálunk a Litkének!

Minyin Vitalij: – A második félidőben kettő nullás vezetésnél kicsit leültünk, de sikerült így is elhozni a három pontot. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .