Kattints a képre!!

A Sényő-Carnifex NB III-as csapata a patent tavaszi meneteléssel megágyazott az esélynek, hogy még feljebb rakétázzon a tabellán: az NB III. Keleti csoport huszonkilencedik fordulójában – vasárnap esedékes (kezdés: 16 óra) – Pénzügyőr elleni hazai fellépésen egy újabb győzelem látványos előrelépést eredményezhet.

Fiumei Viktor óvatos duhaj, bár bízik a további jó szereplésben Fotó: Daru Andrea

A tizenegyedik helyen táborozó szabolcsiakat két pont választja el a hatodik Hajdúszoboszlótól, mindazonáltal nyilván sok múlik a közvetlen riválisok szereplésétől. Példának okául a Pénzügyőrt is megelőzheti a sényői legénység – mármint, ha nyer.

– Evés közben megjött az étvágyunk, a hétre tervezett célunkat már elértük, ami öt pont megszerzése volt, de ha már így alakult, szeretnénk tovább folytatni jó sorozatunkat – taglalta Fiumei Viktor, a sényői edzőpáros tagja, aki Imrő Lászlóval közösen irányítja az együttest. – Törekszünk arra, hogy minél előkelőbb helyre kerüljünk a tabellán, hozzáteszem, bármennyire jól megy a csapatnak, olyan szoros mögöttünk is a sorrend, hogy azért nem lehetünk teljesen nyugodtak. Éppen ezért menni kell tovább, kihozni a legtöbbet minden meccsből.

A tabellán tizennegyedik Kisvárda Master Good II. – a tizenharmadik pozíciót elfoglaló – Diósgyőr II. ellen lép színre idegenben.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .