Kattints a képre!!

A futsal NB I. alsóházi rájátszásának ötödik fordulójában a Nyírbátor együttese a Magyar Futsal Akadémia ellen lépett pályára – péntek este.

A zöld mezes nyírbátori csapat újabb értékes győzelmet aratott Fotó: tudósítónktól

A legutóbbi – a Rubeola ellen idegenben megnyert – mérkőzésen kiállított Dobi Attila ezúttal nem volt bevethető a nyírségi brigádban, amely újabb fontos (bár melyik nem az immár…) feladatnak feszült neki. A Magyar Futsal Akadémia eleddig hajszálra ugyanúgy teljesített – két győzelem, két vereség – a rájátszásban, mint a házigazda, jóllehet így is egy ponttal jobban állt. Mindenesetre az előzés esélyét kínálta az aktuális összecsapás, s lőn! A tétnek megfelelően házigazdák „rágyúrtak” a meccsre, amelynek első félidejében egyetlen gól született, mivel azt Szentes Bíró Tamás „követte el”, minden stimmelt.

A folytatásban előbb egyenlítettek a vendégek, kisvártatva Hadházi Sándor villanásával visszavette a vezetést a Bátor, amikor pedig Sánta János is beköszönt (3–1) – már érett a siker. Pláne, hogy a hajrához közelítve Bartha Balázs duplázott, megadva a kegyelemdöfést a fővárosiaknak. Araszol tehát előre a Baksa-legénység, az irány jó!

Az A Stúdió-Nyíregyháza–Újpest mérkőzést hétfőn (kezdés: 18.30) rendezik a Continental Arénában.

Futsal NB I.: alsóházi rájátszás, 5. forduló

Nyírbátor SC–Magyar Futsal Akadémia 5–1 (1–0)

Nyírbátor, v.: Muhari G., Czene-Joó. Nyírbátor: Tóth K. – Sánta J., Szentes B., Siska G., Csoma A. Csere: Opre R., Kása B., Szabó S., Kerekes M., Bartha B., Csorvási Á., Szucsányi S., Hadházi S., Orosz D. Edző: Baksa Csaba. Gól: Bartha B. 2, Szentes B., Hadházi S.,  Sánta J. illetve Szabó B.

Az alsóházi rájátszás állása: 1. Újpest 14 pont, 2. Nyírbátor 12, 3. Magyar Futsal Akadmia 10, 4. A Stúdió-Nyíregyháza 9, 3.ELTE-BEAC 8, 6. Rubeola 6

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .