Kattints a képre!!

Egyszer egy szép napon… Ja ez, nem ide. Szombaton minden volt, csak kasa idő nem, bár kinek hogy. Beütő hidegfront ide vagy oda, felragyogott Ujvári Patrik napja: a Vásárosnamény tizenkilenc éves jobbszélsője a Csenger elleni megye egyes bajnokin (3–0) klasszikus mesterhármassal jelentkezett.

Ujvári Patrik (balról) tirplázását csapattársa, Illés Gábor is elégedetten nyugtázta Fotó: tudósítónktól

Mégpedig csereként, a második félidőre beállva, ami még inkább dob a történeten. Pláne, hogy a tabellán tizenharmadik helyen táborozó beregiek október 1-én nyertek utoljára, mondjuk az nagyot szólt, a szomszédvári partin idegenben gyűrték le a Tarpát. Időközben Bardi Gábor örökölte meg az edzői posztot, irányításával tehát először húzta be a három pontot a Namény.

– Bizonyos okok miatt csak a szünetben cseréltek be, kár lenne tagadni, meg akartam mutatni, hogy lehet rám számítani – csapott a húrok közé Ujvári Patrik, aki egyből megkétszerezte a szezon során jegyzett góljai mennyiségét. – Esküszöm, ez volt az a meccs, amelyen minden jól sült el. Mondjuk, az első helyzetet rögtön kihagytam, utána még inkább spanoltam magam, nehogy emiatt menjen el az egész. Aztán valahogy mindig ráéreztem, hová fog pattanni a labda, merre mozogjak, és úgy lett. Hál’ istennek éppen jókor jött ki a lépés, eddig csak az utánpótlásban szereztem három gólt egyszerre, a felnőttek között most először. De nem az én szerepem a lényeges, igazi csapatként álltunk bele a mérkőzésbe, ez döntött, a többi csak ráadás, hogy éppen nekem sikerült a mesterhármas.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .