Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság huszonkettedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Az őszi Mátészalka–Újfehértó mérkőzés nem nélkülözte az izgalmakat (2-2), a vasárnapi „visszavágó” ugyancsak eseménydús lehet… Fotó: tudósítónktól

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 22. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Nagyecsed (8.)–Austria Juice-Vásárosnamény (13.)

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Nem gondolnám, hogy könnyebb mérkőzés következik, mint az eddigiek, a Namény sokkal jobb csapat annál, mint ahol jelenleg tart, de ez igaz, ránk nézve is. Mindenesetre jó mérkőzésre és nagy küzdelemre számítok, amelyen szeretnénk itthon tartani a pontokat. Nem lesz egyszerű, de bízom a fiúk jó teljesítményében, maximális odaadásában, ebben az esetben sikeresek lehetünk.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – A hazaiak már nyugodtan készülhetnek minden mérkőzésre, úgymond teher nélkül. Ráadásul ideiglenes otthonukban is nagyon erősek. Nekünk viszont minden meccs, minden pont rengeteget jelenthet a végelszámolásnál. Bízom benne, hogy a múlt heti sikerünk nagy lökést adhat a folytatásra, és ha fegyelmezettek, motiváltak lesznek a játékosaim, akkor ezúttal is jó eredményt tudunk elérni.

(A mérkőzést Nyírcsaholyban rendezik)

Tarpa (6.)–Ibrány (14.)

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Nem téveszt meg minket ellenfelünk tabellán elfoglalt helyezése, jó csapatnak tartjuk az Ibrányt, de hazai pályán csak is a győzelem az elfogadható.

Kató István, az Ibrány edzője: – A szezon eddigi legnehezebb mérkőzése következik, mert a Tarpa sokkal eredményesebben szerepel, mint mi. Sajnos, a sérültjeink nemhogy felépülnének, egyre többen vannak, mindezek ellenére szeretnénk a hazaiakat egy kiélezett meccsre kényszeríteni.

Nyírbátor (10.)–Balkány (12.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor edzője: – Mindenki tudja, mennyire fontos mérkőzések következnek számunkra, ahhoz, hogy mielőbb elérjük minimális céljainkat, egyértelműen pontokat kell gyűjteni. Nem is lehet más célunk, mint nyerni hétvégén.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Most már nagy szükségünk van a pontra, pontokra, remélem, ezt a játékosok is így gondolják, mindent megtesznek ennek érdekében.

Kemecse (5.)–Nyírbéltek (7.)

Resán Attila, a Kemecse edzője: – Ez a tavasz egyik csapatnak sem olyan, mint az ősz volt. Igazi rangadó, amelyet mivel közvetíti a Három határ hírei és párhuzamosan a szabolcsfociinfo, valószínűleg a legnézettebb meccs is lesz.

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Nem túl fényes kilátásokkal készülünk a meccsre, az eltilottt játékosok mellett többen sérüléssel bajlódnak, így mondhatni, szinte reménytelen a helyzetünk, de ugyebár a remény hal meg utoljára.

(A mérkőzésről élő online közvetítés lesz a Három határ hírei és a szabolcsfociinfo közösségi oldalán)

Nyíregyháza Spartacus II. (3.)–Nyírmeggyes (15.)

Kemény Kristóf, a Nyíregyháza Spartacus II.: – A keddi, ibrányi győzelemnek akkor van igazi értéke, ha a szombati meccsen is sikerül három pontot szerezni.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – A múlt heti bravúros győzelem után ismét egy nehéz mérkőzés következik. A dobogó harmadik fokán táborozó Nyíregyházához látogatunk. Ellenfelünk teljesen kiszámíthatatlan mind összetételben, mind teljesítményben. Remélem, az előző mérkőzésen mutatott játékot tovább tudjuk majd folytatni.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik)

Csenger (9.)–Mándok (11.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Mit mondjak? Nagyon szeretnénk hazai környezetben újra megérezni a győzelem ízét, annál is inkább, hogy ne keljen izgulnunk a folytatás miatt.

Dancs Attila, a Mándok edzője: – Ha a múlt heti formánkat át tudjuk menteni erre a meccsre is, akkor bárkire veszélyesek lehetünk.

Vasárnap

Újfehértó (2.)–Mátészalkai MTK (4.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Az elmúlt hétvégén egy nagyon hosszú és szép sorozat szakadt meg azzal, hogy tizenkét meccs után újra gólt kapott a csapat. Egyszer minden sorozat véget ér, viszont a legfontosabb, minden meccsen a három pont megszerzése. Nagyon erős csapatot fogadunk, amely biztos vagyok benne, hogy most a legveszélyesebb, mivel minden erejével javítani szeretne. Igazi rangadóra és kiélezett izgalmas összecsapásra számítok, ahol szerintem a kilátogató nézők is jól fognak szórakozni.

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Egy igazán férfias erőpróba vár ránk hétvégén, hiszen az egyik bajnokaspiránshoz látogatunk, ahol egy jó felkészített, erős csapattal találkozunk. Most mi is megmutathatjuk, milyen tökös gyerekek vagyunk, egy jó eredmény elérésével kozmetikázhatnánk a meggyesi leszereplésünket. Ehhez viszont maximális hozzáállásra, fegyelmezettségre lesz szükség az egész mérkőzésen!

(A mérkőzést Tégláson rendezik)

Szabadnapos: Kállósemjén

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .