Kattints a képre!!

Harmincöt évesen harmincnégy gólt rámolt be Nagy Zsolt, a megye három Szamos csoportban szereplő Méhtelek csatára. Mármint eddig az idény során, ami önmagában patent mutató, mindezt tovább fényezte a hétvégi mesterötössel!

Nagy Zsolt: mesterötös! Fotó: magánarchívum

A Tisztaberek II. ellen idegenben 7–4-re megnyert bajnokin indult be a Nagy-henger, ami még magát a főszereplőt is meghökkentette…

– Meg is vagyok lepődve – súgta meg Nagy Zsolt. – Nagyon sokáig hátvédet játszottam, másfél éve mentem fel csatárnak: igazoltunk egy tőlem jóval fiatalabb védőt, aki persze, gyorsabb is nálam, ha már így alakult, úgy döntöttünk, megpróbáljuk, mit tudok elől. A 11-eseket, szabadrúgásokat korábban is én rúgtam, hál’ istennek gyakran betaláltam, mivel jól ment, hát ott ragadtam csatárposzton. Igazából a csapattársaknak köszönhetem, bíznak bennem, teljes mértékben kiszolgálnak. Mesterhármast már szereztem, és nagyon régen, még a méhteleki ifiben egyszer kilenc gólt rúgtam az Olcsvaapáti ellen, de arra talán már csak én emlékszem. Édesapám a Salgótarjánban is focizott, volt kitől örökölni a játék szeretetét, nekem ez a mindenem kiskorom óta. Sok örömet nyújtott, barátokra tettem szert a futballnak köszönhetően, még most igyekszem szívvel-lélekkel tenni a dolgom, a lényeg az, hogy nyerjen a csapat!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .