Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság huszonegyedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Az újfehértói vezetőség, Matévi Csaba elnök (fehér ingben) és Urr László elnökhelyettes keveri a lapokat a Kemecse elleni rangadó előtt Fotó: magánarchívum

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 21. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Austria Juice-Vásárosnamény (14.)–Csenger (8.)

Bardi Gábor, a Vásárosnamény edzője: – Innentől kezdve már nincs kifogás, csak a győzelem elfogadható eredmény számunkra szombaton.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Szeretnénk a hétvégi fiaskót feledtetni, ezért mindent meg kell tenni a pontszerzés érdekében.

Mándok (12.)–Nyíregyháza Spartacus II. (4.)

Dancs Attila, a Mándok edzője: – Létszámban lassan kiegyenesedünk, hazai pályán mindent megteszünk a jó eredmény elérése érdekében.

Kemény Kristóf, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Sűrű hét elé nézünk, a szombati meccs után kedden elmaradt bajnoki vár ránk, így sakkoznunk kell, mert nem vagyunk sokan. De itt az alkalom, hogy a következő időszakban újabb fiatalokat nézzünk meg tétmeccseken, illetve azok a játékosok is bizonyíthatnak, akik sérülésből épültek fel, vagy eddig kevesebb játéklehetőséget kaptak. Érdeklődve várom, ki, hogyan reagál erre a helyzetre, kik lesznek, akik megragadják az alkalmat, hogy megmutassák magukat. Köszönöm Szmollár Tamás kollégámnak, hogy szívén viseli a Szpari II. sorsát és kiharcolta, elintézte, hogy a héten élő füves pályán gyakorolhassunk!

Nyírmeggyes (15.)–Mátészalkai MTK (3.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Hétvégén következik a Nyírmeggyes-Mátészalka derbi. Azt gondolom, nem kell részletezni, mit jelent ez a mérkőzés mind a két csapat számára. Hétköznap belerakjuk a munkát, hétvégén pedig a pálya mellett az első sorból szeretném élvezni a meccset. Remélem, a srácok ehhez megfelelő produkcióval rukkolnak elő.

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Ismét elérkezünk a szomszédvári rangadóhoz, amelyról mindenki tudja, hogy helyezéstől függetlenül nagyon komoly presztízsmeccs.  Ezért minden egyes játékosomtól a megfelelő hozzáállást várok el, és akkor újból sikeresen hagyhatjuk el a pályát.

Vasárnap

Újfehértó (1.)–Kemecse (5.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Az elmúlt bajnokin már tetszett az a munka, amit a fiúk beletettek a mérkőzésbe és játékba is, ott kellene folytatnunk, ahol a második félidőben abbahagytuk. Biztos vagyok benne, hogy a kilátogató szurkolók jó meccset fognak látni, mivel Kemecse egy játszós csapat, amely nem csak a védekezésre fog törekedni

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Az elmúlt hétvége elég sokat ki vett a fiúkból, de ha már megtaláltuk a tavaszi ritmust, remélem a „magasabb” hangok kiéneklésével sem lesz gondunk.

(A mérkőzést Tégláson rendezik)

Kállósemjén (1.)–Nyírbátor (10.)

Ovszijenko Volodomir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Szomszédári rangadónak mondható, amelyre teljes komolysággal készülünk. Az őszi meccs nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, ezért nem is kérdés, hogy hazai pályán csak a három pont megszerzése elfogadható.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Úgy gondolom, ezen a meccsen nincs vesztenivalónk, teher nélkül futballozhatunk a nyilván nem véletlenül a tabella élén álló ellenfél otthonában.

Balkány (11.)–Tarpa (7.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – A héten átbeszéltük azt a lélektelen teljesítményt, amit több játékos nyújtott az Ecsed elleni meccsen, természetesen ennek lesznek következményei. A Tarpa nagyon erős csapat, ahhoz, hogy egyáltalán megszorítsuk, tudásunk legjavát kell adni, kíváncsian várom, mire leszünk képesek.

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Nem lesz egyszerű kirándulás, mivel a balkányi csapat zsinórban három vereséget szenvedett, ezért nyilvánvaló, hogy „hazai” pályán javítani akar. Nekünk viszont az a dolgunk, hogy saját magunkra koncentráljunk, szeretnénk azt a formát mutatatni, ami eddig tavasszal jellemzett minket.

(A mérkőzést Szakolyban rendezik)

Ibrány (13.)–Nagyecsed (9.)

Kató István, az Ibrány edzője: – Az első „hazai” meccset elrontottuk, de ez már a múlt, nem szabad vele foglalkozni. Hétvégén nagyon küzdelmes, nehéz mérkőzésre számítok, szeretnék helytállni és örömet szerezni várhatóan szép számú szurkolótáborunknak.

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – A hazaiak helyezése nem téveszt meg bennünket, hisz legutóbb például idegenben magabiztos győzelmet arattak. Biztos vagyok benne, hogy mindent el fognak követni a siker érdekében, de ez csak plusz motivációt kell, hogy adjon csapatunknak. Ha megfelelően fogunk koncentrálni és merünk játszani, akkor bármi előfordulhat.

Szabadnapos: Nyírbéltek

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .