Kattints a képre!!

Nagy sikerű bállal ünnepelte száz éves fennállását a kemecsei sportegyesület. Megerősített információ alapján az est meglehetősen sokat kivett néhány vendégből, de hát istenem, egyszer él meg ilyen szép kort a megyei első osztályú egylet.

Resán Attila egyesületi elnök igazán emlékezetes bál egyik főszereplője volt Fotó: tudósítónktól

Mindenesetre a jótékonysági esemény – minden szempontból – elérte célját, immáron kezdődhet egy újabb remélhetőleg hosszú ciklus.

– Igaz februárban töltöttük a százat, de az első tavaszi bajnoki pont az alkalmas időpontra esett – nyilatkozta a jeles alkalom kapcsán Resán Attila, a Kemecse elnöke. – Kapóra jött viszont a Nagyhalász visszalépése miatt üres hétvége, hiszen március 18-án, így hát nemzeti ünnepünkkel összekötve ültük meg a jubileumot. Születésnappal, egy kis Sándor nappal megfűszerezve. Jobb három alkalomra inni, mint egyre, mert így van mire fogni a nem hétköznapi mennyiségű alkoholfogyasztást. Igaz, mértékkel ittak a fiúk, ami a mellékelt képeken látszani is fog. A jótékonysági bálunk fő célja az ünnepi megemlékezésen kívül a támogatói jegyek és a tombolán befolyt összeg „jótékony” célra történő felajánlása volt. Cél a klubtermünk fejlesztése és a megemelkedett gyermekáldások miatt egy pelenkázó szoba létrehozása. Jelentem, jól zártunk! Köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult támogatói jegyvásárlással, vagy tombola felajánlással, és persze, a személyes jelenlétével belépőjegy formájában. Nagyon jó érzés, hogy ennyi ember támogat minket és ennyien váltak az est folyamán vendégekből a családunk tagjaivá. A privát közösségi oldalamon természetesen megpróbáltam mindenkinek személyre szabottan megköszönni, hogy fontosak vagyunk a számukra. Tényleg nagyszerű érzés volt ezt az estét együtt tölteni velük. Hálásan köszönöm mindenkinek, akinek értünk dobban a szíve, mert a pályán van kikért küzdenünk, ezek után remélem, a bál ritmusát átérezve vesszük fel a tavaszi szezon ritmusát, és győzelmekben bővelkedő szezont zárunk. A nyáron hál’ Istennek ismét újabb gyermekáldás elé nézünk és, hogy legyen mire inni, nem is egy, hanem két gyerekkel bővül a családunk. Megyünk tovább, hogy ne álljunk meg, fő célom, hogy minden ebben a mederben haladjon tovább és még nagyon sokáig tudjuk együtt ünnepelni: 4501! Hogy Kemecse egy család!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .