Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizenhetedik fordulójának mérkőzéseit rendezik vasárnap.

Bandor „Kameni” Ferenc, a Szabolcsveresmart kapusa alighanem a Tuzsér elleni meccsen sem marad munka nélkül Fotó: három határ hírei

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 17. forduló (kezdés: 15 óra)

Vasárnap

Nyírkarász (12.)–Pátroha (8.)

Gombkötő Sándor, a Pátroha játékos-edzője: – A csapat hétről hétre sokat tesz annak érdekében, hogy sikeresen hagyja el a pályát. A mérkőzések utolsó harmadában mi dominálunk, sorban alakítjuk és hagyjuk ki a helyzeteinket, miközben amatőr hibákból kapunk gólokat, így nagyon nehéz nyerni. Ha a helyzetkihasználás javulni fog, márpedig kell, akkor eredményesen zárhatjuk ezt a fordulót.

(A mérkőzést Gyulaházán rendezik)

Ajak (6.)–Gyulaháza (4.)

Barati István, az Ajak edzője: – Jól összeállt a Gyulaháza, a tavaszi eredményeik önmagukért beszélnek, ugyanakkor hazai pályán mindenképpen szeretnénk győzni és megszakítani a jó sorozatukat.

Tóth Gábor, a Gyulaháza játékos-edzője: – Természetesen szeretnénk tovább folytatni jó sorozatunkat, ami több ok miatt is nagyon nehéznek ígérkezik. Egyrészt ez lesz az első idegenbeli fellépésünk tavasszal, másfelől a műfüves pálya után nem igazán volt lehetőségünk átállni a füves borításra, harmadrészt különböző okok miatt több meghatározó játékosunkra nem számíthatunk. Ennek ellenére sem feltartott kézzel utazunk az otthon mindenkire veszélyes Ajakhoz. Egy biztos, a legutóbbi meccs második félidejében nyújtott teljesítménynél többre lesz szükség, hogy „pontosan” érkezzünk haza.

Vaja (5.)–Záhony (7.)

Siska Attila, a Vaja edzője: – A sérültjeink jelenleg nem néznek ki jól, de azért egy kezdőcsapatot össze tudunk rakni. Mást egyelőre nem tudok mondani…

Golyán Gergő, záhonyi szakosztályvezető: – A hétvégén újabb nehéz erőpróbára számíthatunk, az elmúlt időszakban hozzászokhattunk, hogy Vaján pontokat gyűjtöttünk, most is ennek érdekében lépünk pályára. Ugyanakkor Siska mestert ismerve biztosan lesz hozzá nekik is egy-két szavuk. Sok sikert mindkét csapatnak és hajrá, Záhony!

Szabolcsveresmart (13.)–Tuzsér (10.)

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Nem tudom, mit mondjak…

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Szeretnénk kiköszörülni az elmúlt idegenbeli meccs csorbáját. Erre volt elég időnk hogy felkészüljünk, mert szabadnaposak voltunk a hétvégén. Természetesen nem ölbe tett kézzel vártuk és várjuk a folytatást, készülnek a srácok becsülettel és szeretnénk három ponttal hazajönni a Veresmarti katlanból.

Fényeslitke (11.)–Baktalórántháza (9.)

Minyin Vitalij, a Fényeslitke edzője: – A hétvégén arra fogunk törekedni, hogy itthon tartsuk a három pontot.

Molnár Levente, a Baktalórántháza játékos-edzője: – Szeretnénk megszerezni idegenbeli győzelmünket tavasszal, egyben revansot venni az őszi vereségért, pontokért megyünk Litkére.

Ladányi TC (3.)–Újdombrád (1.)

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Bajnokjelölt csapat látogat hozzánk, az esélyesek nem mi vagyunk, de ha a fiúk átérzik a meccs jelentőségét, akkor meg tudjuk nehezíteni ellenfelünk dolgát.

Balla János, az Újdombrád edzője: – Az eredmények alapján igazi rangadóra készülhetünk, Bandi barátom jól összerakta a ladányi csapatot, de mi már nem szeretnénk veszteni álmainkból.

Szabadnapos: Agnis-Gergelyiugornya

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .