Kattints a képre!!

A megye kettő Pannónia Zrt. csoport vasárnapi összecsapásán másodperceken múlt, hogy a Rakamaz „elkapja” a tabella élén nyomuló Nagykállót, amely a hosszabbítás 92. percében mentett pontot (2-2).

Marozsán Dominik nem tett le arról, hogy magasabb szintre lépjen Fotó: magánarchívum

A tabellán kilencedik Madalina-legénység a tizenkilenc éves Marozsán Dominik két góljával ágyazott meg a meglepetésnek: az édesapja révén kongói vérvonallal bíró, Nyíregyházán született csatár az őszi idényt csaknem teljesen kihagyta, most lendült bele. A Filo SE-ben bemutatkozó Csoki korábban négy szezont húzott le Debrecenben: a Loki színeiben, illetve a DASE az egyetemi klubjában futballozott, nyáron igazolt a Rakamazhoz.

– Ősszel nem igazán játszottam, mert combizom szakadással bajlódtam, fél év ráment, mire helyre hoztuk – merült a témába Marozsán Dominik, aki természetesen anyanyelvi szinten beszél magyarul. – Jelenleg egy dolog motivál, minél több gólt rúgni, segíteni a csapaton, hogy előrébb végezzen. És hát nyáron feljebb lépni, mert erről nem tettem le. Nem mondanám magam könnyű esetnek, ha kimegyek a pályára ég bennem tűz, csak egy célra koncentrálok, hogy a csapat megnyerje a meccset, emiatt olykor elragadnak az érzelmek, amit lehet, másoknak nehéz elfogadni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .