Kattints a képre!!

A Sándor, József, Benedek szentháromság közé beékelődve hétfőn ünnepli huszonharmadik születésnapját Szilágyi Patrik, a Mátészalkai MTK megyei első osztályú csapatának kapusa. Megcifrázva azzal, hogy az elmúlt hét pénteken névnapja is volt.

Szilágyi Patrik kapott gól nélkül ünnepelte huszonharmadik születésnapját Fotó: tudósítónktól

Mindezt megspékelve azzal, hogy a szombati, Mándok ellen megnyert (1–0) bajnokit kapott gól nélkül hozta le, úgyhogy szép az élet, babám.

– Volt egy kis ünneplés szombat éjjel, úgy vagyok vele, egyszer huszonhárom éves az ember – súgta meg Szilágyi Patrik, a tabellán harmadik szalkai csapat tagja, aki a listavezető Kállósemjén, illetve a második Újfehértó után a legkevesebb gólt kapta (14) a szezon során. – Viccből szóltam a többieknek, ez már kicsit „csúnya”, bár azt szokták mondani, kapusoknál ez nem kor: az biztos, a tizennyolcat nagyon vártam, a huszadik is, meg aztán hál istennek nem tartok azért még ott, hogy a visszavonuláson gondolkozzak. Szerencsére acélos védelmünk van, nélkülük nem menne, nekem is önbizalmat ad, hogy egy Fejes Jani vagy Csáki Józsi játszik előttem, ami azért nem mindegy. Lehet, kevés gólt szerzünk, de idegeskedek én szívesen, csak nyerjünk. Persze, én is szívesen szotyizgatnék hátul, mert gólokkal vezetünk, ehelyett olykor lábon hordok ki egy kisebbfajta szívinfarktust a meccsen. Az is igaz, négy éve jöttem vissza, és azt tapasztalom, jelenleg megbecsülik a hazai játékosokat, ezért most jó szalkai focistának lenni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .