Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoport huszonhatodik fordulójában a Sényő-Carnifex idegenben, míg a Kisvárda Master Good II. hazai pályán folytatta bajnoki szereplését – vasárnap.

A sok nagy csatát látott, egykor NB I-es meccseknek otthont adó zuglói létesítményben lépett pályára a sárga mezes sényői csapat Fotó: Steványik Gergely

A bajnokság legnagyobb favoritja, a tabella élén feszítve tizenegy pontos előnyt hízlaló BVSC-Zugló otthonában – finoman szólva sem – a szabolcsi egyletnek állt a zászló. Pláne, hogy több frontember kidőlése miatt jelentős átszervezésre kényszerült a jubiláló, a csapatot százötvenedik harmadik vonalbeli meccsen irányító sényői edzőpáros. A találkozó előtt nemes gesztust gyakorolt a fővárosi klubvezetés, amely ajándékot adott át, egyben elnézést kért, amiért a felek őszi bajnokiján súlyosan megsérült Erdei András, aki időközben felépült és ezúttal kezdőként szerepelt a látogatóknál. Így is lehet! Nem ketyegett le negyedóra sem, midőn Szalánszki lába elsült, nagy „dugót” akasztott a bal felsőbe, vezetést szerezve a BVSC-nek. A második félidő elején – büntetőből – tovább növelte előnyét az éllovas, ami már sejtetni engedte, elúszik a sényői legénység tavaszi veretlensége, különösen, hogy húsz perccel a befejezés előtt tíz, a hajrában pedig előbb klenc, majd nyolc főre fogyatkozott létszáma. És innen már nem volt visszaút…

A Kisvárda Master Good II. nyerni tudott hazai pályán a Füzesgyarmat ellen a két piros lappal „színesített” mérkőzésen.

NB III., Keleti csoport: 26. forduló

BVSC-Zugló–Sényő-Carnifex 4–0 (1–0)

Budapest-Zugló, 309 néző, v. Iványi G. Sényő: Gagyi S. – Klepács K., Márton A., Erdei A. (Jócsák D.), Toldi A. (Fenyőfalvi D.), Kovács Á., Farkas M., Lizák B. (Sógor Cs.), Nagy D. (Bodó G.), Sztankó D. (Schmidt P.), Orosz M. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor. Gól: Szalánszki G. (14.), Tamási Zs. (59. – 11-esből), Horváth R. (75. és 84.). Kiállítva: Bodó G. (70.), Orosz M. (87.), Márton A. (90.)

Imrő László: – Udvarias vendégek voltunk a mai napon! Sajnos, nagy egyéni hibákat vétettünk. Az első kiállítás után pedig teljesen szétestünk. De a jövő héten hazai pályán máris javíthatunk!

Kisvárda Master Good II.–Füzesgyarmat 1–0 (1–0)

Kisvárda, v: Tóth T. Kisvárda II.:  Esteban – Stefan, Králik P., Rubus, Sikorszki – Ponomarenko, Szőr – Heles (Simon M., 62.), Nagy M. K. (Ésik Á., 90.), Honcsar (Bíró R., 81.) – Himics (Osztrusko, 82.). Edző: Gerliczki Máté.

Gól: Rubus (1–0) a 29. percben. Kiállítva: Ponomarenko az 53., Vasziljevics a 69. percben

Gerliczki Máté:.– Óriási energiát kellett beletenni a mérkőzésbe, hogy meg tudjuk nyerni, de ezt hétről hétre megtesszük. Az elmúlt hetek, hónapok munkája miatt érdemeljük meg, hogy az ilyen meccseket sikerül abszolválnunk. Le a kalappal a csapat előtt, nagyot küzdöttünk, ebből tudunk erőt meríteni a továbbiakra.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .