Kattints a képre!!

Benne volt a pakliban, hogy a fél lábbal már bajnok BVSC-Zugló otthonában véget ér a Sényő-Carnifex NB III-as csapatának nagy tavaszi menetelése – a három piros lap viszont nem hiányzott.

A sárga mezes sényőiek először kapituláltak a tavaszi szezonban – igaz, a bajnokjelölt otthonában elszenvedett vereség minden, csak nem dráma Fotó: Steványik Gergely

A 4–0-s vereség egyáltalán nem dráma, olyannyira nem, hogy nem is rontott pozícióján a tabellán jelenleg tizennegyedik – egyébként kulcsembereket nélkülöző – szabolcsi brigád, az eltiltások viszont még fájhatnak.

– Sajnos, ezen a mérkőzésen nem tudtuk azt játszani, amit elképzeltünk: erre még jöttek azok az óriási egyéni hibák, melyeket elkövettünk – taglalta Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja az együttest. – De azt mondom, ezzel sincsen semmi probléma, hiszen a hiba a játék része. Bár ezek a hibák ki nem kényszerített hibák voltak. Egyszerűen rossz döntéseket hoztunk, viszont ebből is lehet tanulni. Így biztos vagyok abban, hogy ezeket többet nem fogjuk elkövetni. Ezek is mi vagyunk: semmi tragédia nem történt, azzal együtt, hogy nyilván ponttal és pontokkal jobb egy mérkőzést befejezni, mint pont nélkül.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .