Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizenhatodik fordulójában egy mérkőzést játszottak szombaton.

A záhonyi B-közép az Ajak elleni bajnokin is hallatta hangját Fotó: Ésik László

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 16. forduló

Záhony–Ajak 1–1 (1–1)

Záhony, 153 néző, v.: Gáspár T. Záhony: Mucsicska – Levko A., Csáki R., Zán P., Vicickó L., Balogh R., Setét R. (Szabó M.), Angyal Á., Iván A. (Sárkány G.), Levko D., Lupcsa Cs. Játékos-edző: Lupcsa Csaba, Sárkány Gábor. Ajak: Lukovics A. – Homoki P. (Homoki Cs.), Hódos L., Markos J., Meggyesi M. (Harakály T.), Kovács J., Horváth L. (Nagy Z.), Bakó M. (Iski Á.), Soós T., Illés A., Magyar P. Edző: Barati István. Gól: Lupcsa Cs., illetve Markos J. Ifi: 0-2

Golyán Gergő szakosztályvezető: – Végre hazai pályán játszott a csapat. Játékban valamelyest javultunk a korábbiakhoz képest, a támadóharmadban kellene jobb döntéseket hoznunk, és akkor már sínen lenne a záhonyi gyors. Gratulálok az ellenfélnek is, kellőképpen megnehezítette a dolgunkat. Az egy pont is pont, megyünk tovább. Hajrá, Záhony!

Barati István: – Igazságos az eredmény. Nem igazán ideális nekünk a szombati játéknap, úgyhogy nem lehetünk elégedetlenek az egy ponttal.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .