Kattints a képre!!

Az NB I-es futsal bajnokság alsóházi rájátszásának harmadik fordulójában az A Stúdió-Nyíregyháza péntek este a Rubeola ellen lépett színre – a Continental Arénában.

A kék mezes nyíregyházi csapat megtolta a második félidőt – teljes sikerrel Fotó: tudósítónktól

Az alapszakaszban megbízhatóan teljesített nyíregyháziak beragadtak a szezon legfontosabb részében: az ELTE-BEAC elleni hazai iksz, majd a Nyírbátortól elszenvedett vereséget követően csak is a győzelem lehetett számukra üdvözítő. Ehhez képest az első félidő derekán a vendégek szereztek vezetést, sőt a szünet után tovább hizlalták a különbséget (0–2).

Riadót fújtak a hazaiak, ami olyannyira hatásosnak bizonyult, hogy a brazil Caique duplájával, előtte Varga Dániel is beköszönt – meglehetősen gyorsan fordult a kocka (3–2). Ilyen ez a popszakma, ez a sportág, pillanatok alatt változhat az ábra. Mi több, Maneca „rárúgta” a negyediket, kisvártatva pedig Gyügyei Zoltán az ötödiket, és máris jól állt a Stúdió szénája. Bár a hajrára feltámadt a Rubeola, amely zsinórban berámolt két góllal izgalmassá tette az utolsó perceket, egyenlíteni már nem tudott. Szóval, úgy kellett ez a győzelem, mint egy falat kenyér!

Futsal NB I.: alsóházi rájátszás, 3. forduló

A Stúdió-Nyíregyháza–Rubeola FC 5–4 (0–1)

Continental Aréna, v.: Muhari G., Deme R. Nyíregyháza: Szabolcsi M. – Caique, Varga D., Kovács R., Maneca. Csere: Petró M., Hegyes B., Ladányi D., Krajnyák Zs., Urr D., Lakatos L., Gyügyei Z., Bagdi R. Edző: Lovas Norbert. Gól: Caique 2, Varga D., Maneca, Gyügyei Z., illetve Hadzsi M. 2, Huszty D. 2

Az alsóházi rájátszás állása: 1. Újpest 11 pont, 2. A Stúdió-Nyíregyháza 9, 3.ELTE-BEAC 8, 4. Rubeola 6, 5. Nyírbátor 6, 6. Magyar Futsal Akadémia 4

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .