Kattints a képre!!

Szép jubileumhoz érkezett Fiumei Viktor és Imrő László: az edzőpáros a vasárnapi BVSC elleni NB III-as mérkőzésen százötvenedik bajnokin irányítja a sényői csapatot! Mindez öt évet ölel fel, amióta a szabolcsi klub a harmadik vonalban szerepel.

Fiumei Viktor (balról) és Imrő László szép jubileumhoz érkezett Fotó: tudósítónktól

Ráadásul a szakvezető duó statisztikáját fényezi, hogy ezen időszak során százkét alkalommal nem kapott ki az együttes. Más kérdés, a jeles eseményt a szezon egyik legrázósabb összecsapásán ünneplik: a tabellát utcahosszal, tizenegy pontos előnnyel uraló BVSC vendégeként különösen nagy bravúrnak számítana megőrizni a tavaszi veretlenséget. Pláne, Kapacina Valer „besárgult”, testvére, Kevin, akárcsak Vámos Márk sérüléssel bajlódik, illetve továbbra is hiányzik a kapus, Szondi Levente.

– Talán mondhatom, a mai magyar, de említhetném a nemzetközi labdarúgást is, ez szinte kuriózumnak számít: abban a szerencsés helyzetben vagyunk, élvezzük a vezetőség támogatását, bizalmát, jó csapattal dolgozhatunk, ami szükséges volt ahhoz, hogy idáig eljussunk – fejtegette a jubileum kapcsán Fiumei Viktor, a sényői edzőpáros tagja, aki Imrő Lászlóval közösen irányítja az együttest. – A ránk váró feladatról annyit, az eddigi tavaszi szereplésünk kellő önbizalmat kölcsönözhet ahhoz, hogy a pontszerzés reményében utazzunk. Vesztenivalónk nincs, mi csak nyerhetünk ezen a meccsen.

A tabellán tizenhetedik Kisvárda Master Good II. vasárnap délelőtt (kezdés: 11 óra) hazai pályán játszik – a tizenötödik pozíciót elfoglaló – Füzesgyarmattal.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .