Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizenhatodik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Szó se róla, Biriben bíznak Dankó Zsolt edzőben Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 16. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Szakoly (3.)–Levelek (7.)

Géczi Péter, a Szakoly játékos-edzője: – A hétvégi vereség után sok szomorú arcot láttam, így egy dolgunk van, hogy hazai pályán győzelemmel csaljuk vissza a mosolyt az arcokra.

Fabók István, a Levelek edzője: – Analizáltuk, elemeztük a hétvégi döbbenetet, de előrébb nem kerültünk. Igaz a csapat foghíjas volt, mint a Mónika show, de ez a mentség, nem mentség. Megoldás? Talán, ha a kaput eltalálnánk, na mondjuk, az nem lenne hátrány. Becsülettel állunk bele minden meccsbe, mint L. Lajos a három és fél évébe. Nagy a várakozás a szombati kiruccanásunkkal kapcsolatban, mert ha mi nem megyünk, az eredmény nem fog jönni magától. Lehet, hogy nem jó hír, de a pisztácia kifogyott, csokoládé meg nem is volt!

Vasárnap

Geszteréd (12.)–Kálmánháza (10.)

Horváth László, a Geszteréd edzője: – Bízunk benne, hogy hétvégére kiegyenesedünk, mindenki bevethető lesz, így vasárnap számunkra is elindulhat a szezon.

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Nem kezdtük jól a tavaszt, nem lehetünk elégedettek az ebben a bajnoki évben nyújtott teljesítményünkkel sem. Sokszor múlnak nüanszokon a dolgok, sajnos, rendre nem a mi javunkra. Mindkét vesztes tavaszi mérkőzésünk után tudok pozitívumot találni a teljesítményünkben, azokba bele is kell kapaszkodnunk, viszont badarság lenne nem figyelembe venni azokat a hibákat, amik miatt mégis mi hagyjuk el vesztesen a pályát. Hétvégén győzni szeretnénk, nem amiatt, mert a Geszterédet az eddigi eredményei alapján lebecsülnénk, ilyet mi nem is tehetünk senkivel, hanem magunk miatt akarjuk nagyon a győzelmet, hogy elindítson minket felfelé!

Nyírlugos (11.)–Tiszavasvári (4.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Újra otthon, bízom a fiúk hozzáállásában, hogy itthon tudjuk tartani a pontokat.

Szabó Zoltán, a Tiszavasvári edzője: – A legutóbbi történésekből kiindulva már semmiben nem vagyok biztos, elindulunk a csapattal, aztán reménykedünk, hogy játszani is tudunk…

Rakamaz (9.)–Nagykálló (1.)

Madalina György, a Rakamaz edzője: – A hétvégén már harmadik dobogós csapattal játszunk, ráadásul egy bajnokesélyessel, ami nem sok jót ígér számunkra. A legutóbb mutatott játékunkhoz képest jobb teljesítményre lesz szükség ahhoz, hogy kedvező eredményt érjünk el.

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Azzal kezdeném, hogy szerettük volna elhalasztani a meccset, ez, sajnos, nem valósult meg. Így a mérkőzésről most különösebbet nem tudok mondani, egyelőre fogalmam sincs, milyen kerettel számolhatok – érkezünk…

Biri (6.)–Kótaj (2.)

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Most nem „tudtunk” hajnalban edzeni a Kótaj elleni meccs előtt, de ha nyerünk, hajnalba megyünk haza…

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Dankó Zsolt barátomnak nagyon jó, fiatal csapata van, amely ősszel megtréfált minket, most itt a lehetőség, hogy revansot vegyünk – a három pontért megyünk.

(A mérkőzést Kállósemjénben rendezik)

Szabadnapos: Apagy, Tiszalök

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .