Kattints a képre!!

Miközben a fél ország a Fradi nemzetközi kupameccsét sasolta, csütörtök késő este a futsal NB I. alsóházi rájátszásának harmadik fordulójában a Nyírbátor együttese az ELTE-BEAC otthonában lépett színre.

A zöld mezes bátori csapat számára a második félidő bizonyult végzetesnek Fotó: tudósítónktól

Mégpedig „hatpontos” összecsapáson, bár ez szinte minden találkozóra elmondható: olyannyira egymás sarkát tapossák a tabellán a bennmaradásért hajtó csapatok, hogy itt minden körben a lét a tét. Naná, hogy nagy csata bontakozott ki, az ifjú titán, Bartha Balázs pedig vezetést szerzett a vendégeknek, más kérdés, hogy a szünetig fordítottak a hazaiak. A második félidő elejét megnyomták a bátoriak, de az egyetemi egylet kapusa kivédte a szemüket, a túloldalon viszont Fülöp Viktor előbb kapásból eleresztett lökettel, majd egy közeli piszkálással növelte a különbséget (4–1). A kapufa is a házigazdákkal „volt”, így a hajrá előtt már felsejlett, hogy ez a meccs elment. És tényleg…

Az A Súdió-Nyíregyháza–Rubeola FC mérkőzést pénteken játsszák (kezdés: 18.30).

Futsal NB I.: alsóházi rájátszás, 3. forduló

ELTE-BEAC–Nyírbátor SC 5–1 (2–1)

Budapest, v.: Vass I., Apkó T. Nyírbátor: Dobi A. – Sánta J., Szentes B., Bartha B., Csoma A. Csere: Kása B., Tóth K., Szabó S., Molnár R., Csorvási Á., Szucsányi S., Hadházi S., Orosz D. Edző: Baksa Csaba. Gól: Fülöp V. 2, Dunai A., Kovács G., Tarjáni P., illetve Bartha B.

Az alsóházi rájátszás állása: 1. Újpest 11 pont, 2. ELTE-BEAC 8, 3. Rubeola 6, 4. Nyírbátor 6, 5. A Stúdió-Nyíregyháza 6, 6. Magyar Futsal Akadémia 4

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .