Kattints a képre!!

Közel egy év kihagyás után visszatér Varga József: a többszörös bajnok gólkirály viszont már nem hozza a frászt az ellenfél védőire – kizárólag edzőként segíti a Pap megyei harmadosztályú csapatát, amely a Rétköz csoport hatodik helyéről rugaszkodik neki a március derekán esedékes folytatásnak.

Varga József edzőként tér vissza, kisfia viszont már megkezdte focipályafutását Fotó: magánarchívum

Ehhez – mármint a visszavonuláshoz – szigorúan tartja magát a harminchét esztendős csatár, aki 2022 május 29-én lépett utoljára pályára: nimbuszához méltón mindkét papi gólt ő rúgta a Barabással szemben 2–0-s győzelemmel zárult meccsen.

– Tartottam egy kis szünetet, talán az önkéntes száműzetés a legjobb kifejezés, maradjunk annyiban, feltöltődtem, kicsit távol kerültem a focitól – árulta el Varga József, vagyis Szaró, ahogy mindenki ismeri. – Most újult erővel belecsapok a munkába, viszont el kell mondjam, nem fogok már játszani. Jöjjenek inkább a fiatalok, övék a jövő, másfelől nem szeretném lerombolni mindazt, amit hosszú ideig felépítettem. Nekem ne kiabálja be senki, hogy húzzál már le a pályáról! A felnőtt csapatot készítem fel, remélhetőleg minél nagyobb sikerrel.

Kattinst a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .