Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság huszadik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A forduló – tarpai – rangadóján az immár listavezető semjéni csapat erős védelmi „vonalat” állít Fotó: három határ hírei

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 20. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Nyíregyháza Spartacus II. (4.)–Austria Juice-Vásárosnamény (13.)

Kemény Kristóf, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Az elmaradt bajnoki meccs miatt kicsit más fajta munkàt végeztünk, ami megfogta a srácok izomzatát, de nem győzöm hangsúlyozni, hogy számunkra ez a szezon a fejlesztési időszak része. A hét második felére ugyanakkor felfrissült a csapat, úgyhogy egy sikeréhes, motivàlt Szpari várja majd az ellenfelét. A Vásárosnamény jobb együttes annàl, mint amit a táblázaton elfoglalt helye mutat, tudjuk, hogy vannak olyan játékosai, akiket feldob, hogy a Nyíregyháza ellen szerepelhetnek. Mi pedig annak örülünk, hogy ismét bajnoki mérkőzésen bizonyíthatunk!

Bardi Gábor, a Vásárosnamény edzője: – Az elmúlt mérkőzések alapján minden ellenünk szól, de én személy szerint, győzni megyek Nyíregyházára! Ha csapatom is így gondolja, és fegyelmezetten, határozottan, fog futballozni, akkor igen is lehet esélyünk.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik)

Csenger (8.)–Ibrány (14.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Nem téveszt meg minket az ibrányi csapat szereplése, amelynek volt ideje felkészülni erre a mérkőzésre. Ettől függetlenül szeretnénk itthon tartani a három pontot, reméljük, a fiúk ennek megfelelően odateszik magukat.

Kató István, az Ibrány edzője: – Bízom abban, hogy ebben a szezonban nagyobb sikerrel fogunk szerepelni, mint ősszel. Csengerben nagyon fegyelmezett játékra lesz szükség, hogy gyarapodjon pontjaink száma. Gondjaink nem enyhültek, de hiszek a jó folytatásban.

Nagyecsed (9.)–Balkány (11.)

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Nagyon meglepett engem is a hétvégi gyenge teljesítmény, beszélgettünk a csapattal, mindenki érzi, hogy ettől sokkal több kell! De már itt a lehetőség a javításra, remélem, mindenki ennek megfelelően áll hozzá, mindenesetre én bízom a fiúkban és abban, hogy újra visszatalálunk a helyes útra. „Hazai” pályán mi mást szeretnénk, minthogy begyűjtsük a három pontot. Persze, azt is tudom, egy masszív, harcos ellenféllel szemben mindez nem lesz egyszerű, de nekünk mindent el kell követni annak érdekében, hogy sikerüljön.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Nehezen tudtam kiheverni a Csenger ellen történteket, főleg a rossz helyzetkihasználást, aminek következtében elbuktuk ezt a nyerhető meccset. Ha ezen nem leszünk képesek változtatni a folytatásban, akkor nyilvánvalóan kevés mérkőzést fogunk nyerni. Kíváncsian várom, az Ecseddel szemben tapasztalunk-e javulást ezen a téren.

(A mérkőzést Nyírcsaholyban rendezik)

Tarpa (7.)–Kállósemjén (1.)

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Ha ugyanazzal az elszántsággal lépünk pályára, mint ahogy azt tettük eddig a tavaszi mérkőzések során, akkor lehet keresni valónk a jó erőkből álló kállósemjéni csapat ellen.

Ovszijenko Volodimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Egy ambiciózus, nagyon felkészült, fiatal csapathoz megyünk, magas iramú mérkőzésre számítok, sok párharccal, bízom benne, hogy ebből mi fogunk jobban kijönni, és mindent megteszünk, hogy ez így legyen! Tiszteljük ellenfelünket, de mindenképpen három pont megszerzésére törekszünk.

Nyírbátor (10.)–Nyírbéltek (6.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Tavasszal először játszunk itthon, és nem lehet más célunk, mint megszerezni a három pontot. Tudom, mindez nem lesz egyszerű a szomszédvári rangadón, de már mi is szeretnénk megérezni a győzelem ízét.

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Mindig jó szívvel megyek Nyírbátorba, nagyon sok szép emlék köt a városhoz, ebből adódóan remélem, tiszteli egymást annyira a két csapat, hogy sportszerű, jó iramú mérkőzésen dől el a három pont sorsa.

Mátészalkai MTK (3.)–Mándok (12.)

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Az edzőváltást követően biztos vagyok abban, hogy egy rendkívül fegyelmezett és szervezett csapattal találjuk magunkat szembe, ugyanakkor, ha a Namény elleni mérkőzés második félidejében nyújtott játékot visszük ki a pályára, ebben az esetben ezúttal is sikeresek lehetünk.

Dancs Attila, a Mándok megbízott edzője: – Nem a legkönnyebb meccsek jönnek, de valamikor el kellene már kezdeni a pontgyűjtést…

Vasárnap

Újfehértó (2.)–Nyírmeggyes (15.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Remélhetőleg nem estünk ki a ritmusból a szabad hétvége miatt. A Nyírmeggyes idegenben két győzelmet is aratott már idén, így természetesen ugyanolyan komolyan készülünk, mint minden mérkőzésre. Nem a tabellán elfoglalt helyezés alapján dől el kié lesz a három pont, hanem azon, hogy mit viszünk ki a pályára.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Az egyik bajnok jelölthöz látogatunk hétvégén, így számunkra már a pontszerzés is nagyon szép eredmény lenne. Tudjuk, nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de mindent megteszünk, hogy megnehezítsük a Fehértó dolgát.

(A mérkőzést Tégláson rendezik)

Szabadnapos: Kemecse

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .