Kattints a képre!!

Az élvonalbeli futsal bajnokság tizennyolcadik fordulójában – a csarnok beázása miatt – félbeszakadt A Stúdió-Nyíregyháza–Újpest mérkőzést pótolták szerda este.

A piros mezes nyíregyházi együttes szép győzelmet aratott Fotó: tudósítónktól

Mivel a tabella megmerevedett, az összecsapás a sorrend szempontjából már nem osztott-szorzott: az alapszakaszt az Újpest a hetedik, míg a Nyíregyháza biztosan a nyolcadik helyen zárja – a még hátralévő utolsó kör eredményeitől függetlenül.  Vagyis a felek az alsóházi rájátszásban is „összefutnak” majd, így már aligha játszották ki minden adujukat… A hazaiaknál hiányzott a továbbra is eltiltását töltő brazil légiós, Caique, honfitársa, Maneca viszont tette a dolgát, mégpedig meglehetősen eredményesen – két gólt szerzett. Ezt is überelte Kovács Róbert, aki triplázott, így a Stúdió nyerte a fordulatos összecsapást, amelyen a második félidőben kerekedett felül.

Futsal NB I.: 18. forduló

A Stúdió-Nyíregyháza–Újpest 6–4 (2–3)

Contienantal Aréna, v.: Szűcs L., Szabó P.. Nyíregyháza: Szabolcsi M. – Kovács R., Kovács G., Kovács E., Lakatos L. Csere: Petró M., Hegyes B., Varga D., Ladányi D., Urr D., Gyügyei Z., Bagdi R., Maneca. Edző: Lovas Norbert. Gól: Kovács R. 3, Maneca 2, Ladányi D., illetve Suscsák M. 2, Klcsák B., Dunai A.

A bajnokság állása: 1. Haladás 51 pont, 2. Veszprém 48. 3. Berettyóújfalu 46, 4, Kecskemét 45, 5. DEAC 39, 6. Aramis 39, 7. Újpest 26, 8. A Stúdió-Nyíregyháza 22, 9. Magyar Futsal Akadémia 16, 10. Nyírbátor 14, 11. Rubeola 12, 12. ELTE-BEAC 4

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .