Kattints a képre!!

Összeállt a Balkány: a megyei első osztályú csapat új kapus érkezésével tett pontot a téli átigazolási időszak végére. Ha csak nem jön közbe valami fatális katasztrófa…

Virág Csaba még mindig képes lehet hasonló kunsztokra Fotó: tudósítónktól

Az őszi idény hajrájában jelentkező krónikus létszámhiányt orvosolandó – a tabellán tizenkettedik egyesület – aktív szereplője volt a játékospiacnak. Jó néhány új szerzemény vár bevetésre a jövő heti tavaszi nyitányon: a legfrissebb fejlemény, hogy Virág Csaba személyében rutinos hálóőr csatlakozott a kerethez. A negyvennégy éves cerberus legutóbb – a bajnoki folytatástól januárban visszalépett – másodosztályú Kék színeiben védett.

Csak az érdekesség kedvéért: ezt a posztot Kanócz Bélával egyetemben töltheti be, márpedig ketten együtt nyolcvanhat évesek, úgyhogy a tapasztalatlanság kilőve esetükben!

Játékosmustra

A Balkány megyei első osztályú csapatának téli változásai

Távozott: Tőkés Tibor (Nyírmeggyes), Molnár Szabolcs (?)

Érkezett: Zakor János (Vaja), Zakor Gergő (Vaja), Verner Márk (Vaja), Mocsár Valentin (Levelek), Borbély Milán (Nagyhalász), Fekete Botond (Kálmánháza), Csatári Erik (Hajdúnánás), Virág Csaba (Kék)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .