Kattints a képre!!

Takács János az NB II-es ellenőri keretbe, Szlávik Csenge a női NB II-es asszisztensi keretbe került.

A megyei sporik jelentős szerepet játszhatnak Fotó: szabolcsjb

Január 18-22. között Telkiben edzőtáboroztak az NB I-II. ellenőrei, játékvezetői és asszisztensei, február 02-05. között pedig a teljes NB III-as keret részére tartott felkészítést az MLSZ JB. Az öt illetve négy napos táborokban a szakmai felkészítésen túl kiterjedt a program a fizikai felkészülésre, edzésmódszerek és táplálkozási tanácsok ismertetésére, valamint természetesen szabályismereti teszt, videó teszt és a legmagasabb osztályokban működők részére VAR-teszt is volt.

Az NB I-II. keretben Karakó Ferenc (FIFA), Kulcsár Judit (FIFA) és Szilágyi Norbert (NB II.) képviselte megyénket. Az NB III-as edzőtáborban Jekő József, Takács János, Szlomoniczki István ellenőrként, Sándor Csaba, Valu Tibor, Takács Ákos játékvezetőként, Benkő Róbert, Piskóczi Viktor Sztányi Tibor, Szilágyi Zsolt és Szlávik Csenge asszisztensként vett részt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből.

A harmadosztályú tábor záró előadásában elhangzottak szerint 2022/2023-as bajnokság tavaszi szezonjától Takács János az NB II-es ellenőri keretben, Szlávik Csenge pedig a női NB II-es asszisztensi keretben folytatja pályafutását.

(forrás: szabolcsjb.hu)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .