Kattints a képre!!

A futsal NB I. huszonegyedik fordulójának – hétfő esti – összecsapásán a Nyírbátor együttese a sereghajtó ELTE-BEAC otthonában lépett pályára.

A Nyírbátor nagyon fontos győzelmet aratott idegenben Fotó: tudósítónktól

Ezen a mérkőzésen csak is a győzelem lehetett üdvözítő a nyírségiek számára, akik a tizenegyedik, vagyis az utolsó előtti helyre szorultak a tabellán, ami nem éppen „életbiztosítás”, kiváltképp a közelgő alsóházi rájátszás előtt. A Bátor pedig megtette, amit „megkövetelt” a haza – leginkább pedig a kiélezett szituáció, nyerni tudott az éjszakába nyúlt meccsen.

Az idegnyugtató siker következtében a Nyírbátor visszaelőzte a tabellán a Rubeolát, így az alapszakasz zárófordulóját a tizedik pozícióból várhatja.

Futsal NB I.: 21. forduló

ELTE-BEACNyírbátor SC 2–3 (0–1)

Budapest, v.: Kovács G., Juhász D. Nyírbátor: Dobi A. – Szabó S., Szentes B., Siska G., Csoma A. Csere: Tóth K., Bartha B., Kerekes M., Molnár R., Csorvási Á., Nagy Zs., Szucsányi S., Rácz M., Orosz D. Edző: Baksa Csaba. Gól: Kiss G., Fülöp V., illetve Szentes B. 2, Szabó S.

További eredmények: Rubeola–A Stúdió-Nyíregyháza 2–2 (0–1), Aramis–Újpest 2–2 (0–2), Kecskemét–Berettyóújfalu 2–5 (1–2), DEAC–Haladás 2–6 (1–5), Veszprém–Magyar Futsal Akadémia 3–3 (2–0)

A bajnokság állása: 1. Haladás 51 pont, 2. Veszprém 48. 3. Berettyóújfalu 46, 4, Kecskemét 45, 5. DEAC 39, 6. Aramis 39, 7. Újpest 26, 8. A Stúdió-Nyíregyháza 19, 9. Magyar Futsal Akadémia 16, 10. Nyírbátor 14, 11. Rubeola 12, 12. ELTE-BEAC 4

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .